自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我以為佢揾夠了!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

露比EE 發表於 21-1-3 23:56
我以為佢揾夠了!

錢(emoji)冇人會嫌多嘅

男爵府

佢成日參加喎呢兩年,不過就係紅唔起

珍珠宮

呢個人無風骨兼牆頭草,睇唔起佢

伯爵府

BLACKSTAR328 發表於 21-1-4 00:00
佢成日參加喎呢兩年,不過就係紅唔起

係喎
就算係未出曱甴post之前都有參加大陸啲綜藝,還是紅唔起,分分鐘阿嬌喺內地仲紅過佢

水晶宮

回覆樓主:

至睇唔起呢啲暗黃人又要賺人仔

kkmimi    發表於 21-1-4 01:02

伯爵府

回覆樓主:

我諗英皇背後做唔少野,話時話,英皇都幾多暗黃藝人,公司幫班偽人洗底真係幾有手段。

男爵府

下佢都參加?佢超哂班下話
上一屆嗰d本身無乜無台表演天份先玩架喎

水晶宮

goosy83 發表於 21-1-4 01:11
下佢都參加?佢超哂班下話
上一屆嗰d本身無乜無台表演天份先玩架喎

今年那英都參加喎,仲有張柏芝! 我覺得係個gimmick, 想玩大d!

呢個綜藝熱度高期待值討論度都好高,好過佢參加果d晚會或者去d冇乜熱度嘅音綜做一集飛行嘉賓。佢喺國內有知名度但真係冇乜存在感!

伯爵府

參加呢類綜藝唱歌變超班,上音綜就分分鐘墊底,算明智嘅。

大宅

回覆樓主:

英皇有份投資,公司需要佢自然有保佢嘅辦法。

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-4 01:19
今年那英都參加喎,仲有張柏芝! 我覺得係個gimmick, 想玩大d!

呢個綜藝熱度高期待值討論度都好高,好過佢 ...

那英唱得,但內地評價差,節目應該都係想拍佢黑人面多過唱功
但容小姐真係又唱又跳得,評價又無乜事,個綜藝人地楊冪啱啱先話之前推左,脫口秀仲講笑話唔識跳唱都參加仲可以贏左但佢有自知之明

不過都認同容小姐上d音綜但紅唔起,始終大陸而家太多新人,佢之前d國語歌又唔太hit,唱黎唱去都係小小

但睇過佢咁多live,覺得佢要同張柏芝同一個台爭,覺得好無奈
人地胡杏兒揀個真係練演技既節目,佢就揀個攞明睇女嘉賓黑材料既節目

男爵府

大陸太多唱得之人,競爭大,佢好難紅
香港就話冇咩人同佢競爭啫

水晶宮

goosy83 發表於 21-1-4 02:09
那英唱得,但內地評價差,節目應該都係想拍佢黑人面多過唱功
但容小姐真係又唱又跳得,評價又無乜事,個綜 ...

睇左豆瓣嘅瓜,初舞台名次容祖兒拎第2! 其實佢一出唱跳都真係冇乜邊個同佢fight! 呢類綜藝一定走劇本,有黑料去炒先有熱度~

女歌手要喺國內紅好難,現在有資源去捧嘅都係d女團,sell vocal實力嘅最多係唱下OST去下晚會,國內唱得嘅大vocal都大把! 而且純音綜已所剩無幾。佢都係靠揹住個港樂壇天后身份先有機會喺國內電視台亮下相,佢嘅認可度仲低過張韶涵。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

babyf 發表於 21-1-4 01:07
我諗英皇背後做唔少野,話時話,英皇都幾多暗黃藝人,公司幫班偽人洗底真係幾有手段。
...

你唔講英皇,都一時諗唔起邊位容小姐

水晶宮

ddkaka 發表於 21-1-4 01:00
至睇唔起呢啲暗黃人又要賺人仔

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有錢點會唔參加

子爵府

黃人又點抵擋得住人民幣同淘寶呢!

侯爵府

育兒性格勳章

Elenalan 發表於 21-1-4 02:33
睇左豆瓣嘅瓜,初舞台名次容祖兒拎第2! 其實佢一出唱跳都真係冇乜邊個同佢fight! 呢類綜藝一定走劇本,有 ...

張詔涵起碼好多經典國語歌先。。呢個節目擺明俾d唔識唱跳的女藝員發揮。。容祖兒作為歌手上去同人玩?自扁身價

珊瑚宮

fannymama123 發表於 21-1-4 07:44
張詔涵起碼好多經典國語歌先。。呢個節目擺明俾d唔識唱跳的女藝員發揮。。容祖兒作為歌手上去同人玩?自扁 ...

張係高容幾班
容係香港掂, 唔代表佢係歌藝高

首頁

尾頁

跳至