自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

tingting2200 發表於 21-1-4 10:39
網上消息話那英都參加,如果屬實,容小姐不算自貶身價

係香港冇競爭做天后冇問題,去到內地唱歌都唔夠人嚟身價自然下降好正常

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都鍾意睇大陸節目...英皇女藝人黎講, 亞嬌同鄭希怡都多人識多人鍾意,反而容小姐未必受歡迎
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

goosy83 發表於 21-1-4 11:48
無既
睇過佢咁多場演唱會,著既都係YY揀俾佢既靚衫,睇concert 睇到fashion show咁
而家要同張柏芝陳妍希 ...

黃曉明都要跑綜藝,其實天后都冇話自唔自扁,有人睇都叫有熱度~世界變,現在嘅娛樂模式唔同,藝人有過咩風光都要妥協(如果仲想有得撈)。

子爵府

露比EE 發表於 21-1-4 10:06
黃人係雙重標準既簡稱,其實做有骨氣既黃人好難咩?點解黃人叫香港人唔好用大陸製造,但黃人自己衣食就離 ...

容小姐唱歌係OK, 但人就極cheap囉!

水晶宮

goosy83 發表於 21-1-4 09:36
真係自扁身價
好地地香港觀眾佢開show都係讚同難買飛,ig live又反應好,叫做無乜事又唔會特別有人鬧佢上 ...

Eason 剛剛都去咗雙十一晚會唱歌,傳聞係200萬人仔,錢,點會話搵夠!

首頁

尾頁

跳至