跳至

首頁

尾頁

洋房

小朋友小四,想俾佢認真學下畫畫技巧,唔希望玩玩下興趣班果隻,想真係提昇到佢畫畫興趣和技巧,唔知有冇好介紹?價錢比較平,質素又比較好呢?

民房

fionmiffy 發表於 21-1-6 08:26
小朋友小四,想俾佢認真學下畫畫技巧,唔希望玩玩下興趣班果隻,想真係提昇到佢畫畫興趣和技巧,唔知有冇好 ...

online學好過去畫室

子爵府

柏麗17/F, 柏斯琴行隔離,藝x 唔錯,導師有心機教,真係學到野,以前響西x 學畫畫,完全 hea 教,老師無耐性&愛心,規矩多多,後來轉藝x, 小朋友識構圖,用色,素描,上得好開心

洋房

QQ70 發表於 21-1-18 19:14
柏麗17/F, 柏斯琴行隔離,藝x 唔錯,導師有心機教,真係學到野,以前響西x 學畫畫,完全 hea 教,老師無耐 ...

多謝你嘅寶貴意見!請問有冇分乜嘢班?你小朋友上過乜嘢班?

子爵府

fionmiffy 發表於 21-1-21 14:51
多謝你嘅寶貴意見!請問有冇分乜嘢班?你小朋友上過乜嘢班?

成人果 d 先有分,油畫,素描,我兩個小朋友都係小學生,都會跟返小學要學 d 咩而畫,有時會做下小手工!你有 d 咩要求都可以同導師講!

男爵府

QQ70 發表於 21-1-21 15:22
成人果 d 先有分,油畫,素描,我兩個小朋友都係小學生,都會跟返小學要學 d 咩而畫,有時會做下小手工! ...

請問幼稚園
K2有教嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

fionmiffy 發表於 21-1-6 08:26
小朋友小四,想俾佢認真學下畫畫技巧,唔希望玩玩下興趣班果隻,想真係提昇到佢畫畫興趣和技巧,唔知有冇好 ...

之前係華都學,疫情後停左,最近轉左去屋企附近紅橋個頭學

男爵府

yuensiu 發表於 21-5-21 10:42

之前係華都學,疫情後停左,最近轉左去屋企附近紅橋個頭學

單車鋪隔離個間嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kakit703 發表於 21-5-21 16:52
單車鋪隔離個間嗎?

係呀

男爵府

yuensiu 發表於 21-5-21 17:07
係呀

好嗎?我都打算同小朋友轉畫室

珍珠宮

kakit703 發表於 21-5-21 17:11
好嗎?我都打算同小朋友轉畫室

我女都係學左1個月,佢話自己畫的,而且我見近門口d學生都係自己畫又見有大人去學。

男爵府

yuensiu 發表於 21-5-21 17:15
我女都係學左1個月,佢話自己畫的,而且我見近門口d學生都係自己畫又見有大人去學。
...

好的,去了解下先

首頁

尾頁

跳至