婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問下JM 們有冇好的婦科中醫師介紹下,想試吓調理返身體抵抗力同排走D病毒!粉嶺上水最好!非常之多謝(emoji)!

洋房

回覆 茵朱 的帖子

我反而想問你搵邊個醫生做同做左幾錢呀?

複式洋房

faijaijai 發表於 21-2-27 14:44
回覆 茵朱 的帖子

我反而想問你搵邊個醫生做同做左幾錢呀?

曾祥風醫生,浸會做,用咗二萬八,唔知佢係迷公立醫院復診紙唔識睇,定張復診紙表達得模糊不清,佢話封信寫係Cin 3,切咗我嘅肉出嚟化驗得cin1,我o曬嘴.返返公立醫院醫生檢查話封信冇講過你有CIn3 ,切咗想懷孕會有機會流產,曾醫生有冇同你講過?我話曾醫生完全冇同我講過呢啲,佢都搖曬頭,叫我急事會馬上通知你,唔好自己周圍亂嚟!哎!不過手術全麻醉,唔會痛.過後有D痛,曾醫生手勢都幾好,手術自己當日出院坐巴士返屋企.我都好多謝佢.你可以參考下

水晶宮

茵朱 發表於 21-6-7 13:11
曾祥風醫生,浸會做,用咗二萬八,唔知佢係迷連公立醫院信都唔識睇,佢話封信寫係Cin 3,切咗我嘅肉出嚟化 ...

咁貴?你有冇買保險?我10年前搵割子宮息肉都要萬8,果時覺得佢好細心解釋得好清楚,而家睇佢老婆多!

民房

回覆 茵朱 的帖子

咁你有無睇過封信寫係cin3?

複式洋房

Fion710 發表於 21-6-7 23:33
咁貴?你有冇買保險?我10年前搵割子宮息肉都要萬8,果時覺得佢好細心解釋得好清楚,而家睇佢老婆多!
...

冇呀,自己出曬..其他都〇K,就係乜都問我有乜想問佢,我第一次,真係唔知有乜野要問,佢又唔主動同我講,就係俾手術須知睇咋.

複式洋房

KikiDksc 發表於 21-6-9 17:11
回覆 茵朱 的帖子

咁你有無睇過封信寫係cin3?

封信係一張復診紙,上面個項目名稱英文寫有CIN 3,幾個字,我好驚以為係就去揾私家醫生做手術·俾埋張紙佢曾醫生睇,佢仲睇到我醫健通⋯⋯就係問我想幾時手術,我話張復診紙都cin3了,盡快安排吧,佢話係嘅.好烏龍!做手術後回公立醫院復診醫生話呢個CIN3係一個項目名稱!一-一·佢問我私家醫生冇同你講?(emoji)⋯⋯就咁!公院醫生佢叫我以後唔好咁驚青,如果CIN3 早就打電話叫你馬上排期做手術啦.我自己都有責任,太驚青!又冇周圍問清楚,都唔知係邊個醫生啱

首頁

尾頁

跳至