影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Jumama2000 發表於 21-1-17 09:18
呢度JM唔算狼,微博那邊放大深深deep v 聚焦,仲清楚見到心口的痣,噴曬血。
...

小室發呢2張都攞命啦

子爵府

sueyee 發表於 21-1-17 09:08
你好有耐性解答佢 。我尋晚睇到後同阿女講又問周深男定女,有咁難分嗎?跟住我媽就八卦問我點樣架 ...

我相信人性本善,希望人地問到周深係男仔定女仔的問題時,并唔係心懷鬼胎。初聽這把聲音,很多人有「是男生女生?」的疑惑,我地認識周深的人嘛,咪為別人指下路囉... 或者第日別人也會成為深深的歌迷呢⋯⋯

最近嘛,寶貝的化妝和衣裝都大躍進(人紅左資源就是好),執相師傅也很用心用力執相,單看他的盛世美顏也有可能讓別人疑惑他是男生女生了(大頭相更是!如果有埋坐姿站姿就好少少,畢竟佢企同坐都好鬼男人!我唔係話佢無儀態啊(狗頭保命)!)
I support autism acceptance!

子爵府

co102co 發表於 21-1-17 09:27
小室發呢2張都攞命啦

累到企係度都想睡...的樣子

子爵府

Jumama2000 發表於 21-1-17 09:18
呢度JM唔算狼,微博那邊放大深深deep v 聚焦,仲清楚見到心口的痣,噴曬血。
...

牙醫那個舖係咪?我睇左!對住個deep v好耐!不過其實我幻想唔到乜嘢囉 都無事業線...

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-17 01:18
深深平時連鎖骨都唔會外露,扣少一粒鈕已經好大件事

不過老實講,呢啲較妖同黑暗既造型都係10次有2,3次就夠,要吊下我地癮先過癮 。其他時間我都係想見番我個可可愛愛深多啲

呢個look 都ok適中

伯爵府

Jolly 發表於 21-1-17 09:33
我相信人性本善,希望人地問到周深係男仔定女仔的問題時,并唔係心懷鬼胎。初聽這把聲音,很多 ...

對對對,深深衣著真係好大進步,衣著加埋盛世美顏 真係睇到人地個心小鹿亂撞

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

這張是工作室昨晚第一次發佈,但後來唔知点解刪除。有人追問工作室,幸好有一生米手快dl左!

伯爵府

co102co 發表於 21-1-17 09:42
不過老實講,呢啲較妖同黑暗既造型都係10次有2,3次就夠,要吊下我地癮先過癮 。其他時間我都係想 ...

我好中意呢個髮型。尋日個show佢塊面好細呀,唔知係咪化妝嘅關係

子爵府

Jumama2000 發表於 21-1-17 09:48
這張是工作室昨晚第一次發佈,但後來唔知点解刪除。有人追問工作室,幸好有一生米手快dl左!

...

可能又係老闆偷左圖

珍珠宮

Jolly 發表於 21-1-17 09:53
可能又係老闆偷左圖

老闆成日偷圖

珍珠宮

lulubbaa 發表於 21-1-17 00:08
有冇發現深深講歌名嗰陣時將"和光同塵"講錯咗做"和光同行"

其實真係好容易錯嘅, 因為歌詞裏面都有 ...

我以為自己聽錯

D生米話佢提早忘詞,變左忘記歌名

大宅

co102co 發表於 21-1-17 09:27
小室發呢2張都攞命啦

deep v我地着d衫個v可能仲deep過佢

大宅

啲人話因為佢喺創4直接過嚟所以個頭髮冇得改。咁我覺得襯返黑色衣著都啱嘅, 咁既然襯埋衣著就順便趁埋眼妝囉。 創4係創idol綜藝黎㗎嘛, 呢一身造型咪襯咯...雖然我自己都係鍾意佢陽光造型...

話喺創4趕過嚟要坐兩個鐘車, 本來唔使咁趕嘅但係因為創4 schedule遲咗, 撞咗深深一早已經安排咗嘅呢個抖音盛宴直播表演, 結果尋日創4要早放半日。

我尋日冇睇直播唔知係唔係, 啲人話深深喺正9點29分出場, 睇嚟佢而家都有啲話事權。

唱不可能的夜晚都係因為出道之前響yy直播每次同啲粉絲逐個講晚安, 但而家嘅舞臺唔可以咁做,所以藉住呢首歌同埋藍沙藍鯨同體嚟表達初心不變。

大宅

我頭先想喺b站搵尋日抖音直播年度盛典其他表演嚟睇下, 點知search出嚟頭嗰一大咋全部都係周深嘅表演。 跟住我換個我平時冇用嘅browser再search過, 點知今次結果差唔多, 喺好幾頁之後先至見到張傑, 毛毛嘅表演video, 另外仲有Gai同兩個女歌星。
我睇噚日個表演單好似有超過二十個表演個噃

水晶宮

co102co 發表於 21-1-17 09:42
不過老實講,呢啲較妖同黑暗既造型都係10次有2,3次就夠,要吊下我地癮先過癮 。其他時間我都係想 ...

我自細就極喜歡中性風的男生,對於呢種暗黑中性打扮真係完全冇抵抗力,唔覺得係妖,而係好冷好孤獨又好脆弱,好有吸引力。相對暗黑或gothic style, 清爽素淨的中性風一樣好吸引,又純真又脱俗。我呢種喜好係好難同其他人解釋,有朋友常以為我喜歡乸型,但事實係冷又脆弱和純真脱俗嘅中性美,絕不等於乸型或矯情,可能現實太稀有,所以好吸引。
深深日常打扮就係清爽又較中性的,一如其人其實一點也不娘,他更像一個T。沒有人會認為TB是乸的吧。他偶爾呢種暗黑中性風打扮,如果尋晚係唱〈自己按門鈴自己聽〉,我一定會發癲,被圈得死死的

珍珠宮

lulubbaa 發表於 21-1-17 15:07
啲人話因為佢喺創4直接過嚟所以個頭髮冇得改。咁我覺得襯返黑色衣著都啱嘅, 咁既然襯埋衣著就順便趁埋眼妝 ...

見到有人講話佢藍色頭髮系襯埋個藍鯨話筒

大宅

him-bb 發表於 21-1-17 16:10

話說尋晚個表演係唔係係澳門?

水晶宮

makilaw 發表於 21-1-17 16:45
話說尋晚個表演係唔係係澳門?

海口,唔係澳門。〈創造營4〉都係喺海口錄制

水晶宮

him-bb 發表於 21-1-17 16:10

好似話個造型要keep幾日,因為要錄創4

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-17 15:55
我自細就極喜歡中性風的男生,對於呢種暗黑中性打扮真係完全冇抵抗力,唔覺得係妖,而係好冷好孤獨又好脆 ...

我完全相反,我對fashion其實唔講究又唔識品評,我只係好直覺唔太鍾意男孩子太暗黑風,又或身上太多飾物個類,我會覺得造作。
我鍾意好陽光好乾淨好簡潔,就似平日彩排時深深好簡單既t shirt牛記個啲look。
但深深又係徹底改變左我,可能佢太討人喜歡,又好有靈氣,佢著什麼都好似好好睇,好有味道 。白又得,黑又得,可愛又得,深情又得,迷人又得。總之佢著乜都好好睇啦

首頁

尾頁

跳至