影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

216wendy 發表於 21-2-25 23:36
我想係qq音樂為深深買歌支持佢,但要有國內微信錢包先得,我諗緊可能要去中銀開番個國內ac, 未有疫情前都打 ...

我都想買歌支持深深,但我又無國內微信錢包,有啲又話地區問題,唔識搞,我完全係呢方面嘅白痴。

子爵府

desma 發表於 21-2-25 23:35
原來可以點贊抽獎.......我買左vip
將會買埋youtube premium

VPN 我用於大陸音樂app, 開了它才開QQmusic/ 網易雲,所有地區問題出不了的歌都可以播。我係用二百幾港紙subscribe左一年,so far 好穩定,我天天用。因為在QQmusic 或網易雲聽周寶貝的歌(因為是發歌平台)會計算播放量,有時榜投組需要沖一下播放量就有用。我在這兩個平台買不到歌,但能幫手刷播放量也是好事。我覺得我個vpn算買得值得! 買了,你可以在三個device同時用。
I support autism acceptance!

子爵府

garfield_pooh 發表於 21-2-25 23:36
我dl 咗qq music ,但地區問題,好多歌都聽唔倒,未研究翻牆點整? 要比錢買嗎? 如果淨係比一次錢就可以買 ...

睇我上面回答丫。我覺得買左係好明智。

珍珠宮

sueyee 發表於 21-2-26 06:42
我都想買歌支持深深,但我又無國內微信錢包,有啲又話地區問題,唔識搞,我完全係呢方面嘅白痴。
...

我都係

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Jolly 發表於 21-2-26 06:59
VPN 我用於大陸音樂app, 開了它才開QQmusic/ 網易雲,所有地區問題出不了的歌都可以播。我係用二百幾港紙s ...

我用果機,請問應該買邊個好? 因為我真係無研究同唔識,如果買咗,我仔同老公都可以用,咁二百幾一年除開3個 device 一齊用都抵

子爵府

garfield_pooh 發表於 21-2-26 07:48
我用果機,請問應該買邊個好? 因為我真係無研究同唔識,如果買咗,我仔同老公都可以用,咁二百幾一年除開 ...

我都係果機。在中間有隻panda個個就是vpn.
圍住佢都是我的音樂app, 不過天天用的只有qq 和網易雲。

子爵府

...

等二專!買齊實體和digital. 哈哈你想唔想來一起和我們玩打榜?數據量多一些也是一種支持啊!

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Jolly 發表於 21-2-26 08:03
我都係果機。在中間有隻panda個個就是vpn.
圍住佢都是我的音樂app, 不過天天用的只有qq 和網易雲。

謝謝你,今晩放工研究吓先

子爵府

garfield_pooh 發表於 21-2-26 08:07
謝謝你,今晩放工研究吓先

少事。不用客氣。利申,我唔識呢個vpn的所有老闆和員工。推薦只是佢比到我要嘅服務。

伯爵府

Jolly 發表於 21-2-26 08:06
等二專!買齊實體和digital. 哈哈你想唔想來一起和我們玩打榜?數據量多一些也是一種支持啊!:g ...

我會買二專呀。我都想打榜,但成日都係地區問題

子爵府

回覆樓主:

我今朝試過原來qq音樂,可以用香港微信比錢

子爵府

Jolly 發表於 21-2-26 08:06
等二專!買齊實體和digital. 哈哈你想唔想來一起和我們玩打榜?數據量多一些也是一種支持啊!:g ...

點樣打榜

子爵府

216wendy 發表於 21-2-26 08:28
點樣打榜

我私信你吧!多一個人多一分力量。哈!

子爵府

sueyee 發表於 21-2-26 08:18
我會買二專呀。我都想打榜,但成日都係地區問題

我也私信你吧。

子爵府

Raclette 發表於 21-2-26 00:09
係香港,KK Box應該都係一個好好音樂平台選擇。不過地域限制,我用唔到。其實我最初都唔想iTune買,因為歌 ...

有冇用過JOOX呢個音樂平台?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

Raclette 發表於 21-2-25 23:03
我想返/放工 on the way時聽,所以想揾到要離線。
屋企就無所謂,有時開住YouTube 聽,不過就煩在廣告。所 ...

你睇下呢個方法鍾唔鍾意?
https://health888.pixnet.net/blog/post/118595526-

以前我又係討厭拉筋,而家聽住周深就不再hea拉,仲想拉耐d,拉多d動作 ,你做開咩運動?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

garfield_pooh 發表於 21-2-26 07:48
我用果機,請問應該買邊個好? 因為我真係無研究同唔識,如果買咗,我仔同老公都可以用,咁二百幾一年除開 ...

呢個免費vpn,可以研究下
https://www.chuansuovpn.com

仲有可以去play store搵一個叫「老王vpn」,都係免費,聽人講幾好用
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

...

我一路都以為係qq音樂買歌,要用國內微信支付,今曰試下用香港微信支付得左 ,買左好多首

子爵府

回覆樓主:

暫時可以唔駛去開國內銀行ac

大宅

Jolly 發表於 21-2-26 06:59
VPN 我用於大陸音樂app, 開了它才開QQmusic/ 網易雲,所有地區問題出不了的歌都可以播。我係用二百幾港紙s ...

唔該晒

首頁

尾頁

跳至