影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Elenalan 發表於 21-1-24 23:08
點都唔好入去覆,亦唔好理果d人身攻擊嘅留言,根本有人住,一有位入就抹黑。
...

對,所以一見到就出返黎,唔係呢度或之前深深嘅post我已經一概唔會覆。

子爵府

2018復活節勳章

紫翹 發表於 21-1-24 22:59
我剛見到,唔似我地傾開既人開,個名唔熟喎

但已經有人嘈啦,一個話將深深變應智越,另一個仲衰話深深係變性 ...

大家由得嗰個po沉底。

子爵府

Elenalan 發表於 21-1-24 22:51
公海又有個周深post? 知唔知邊位JM開?

可對發報侮辱言語此人作出舉報.但希望大家不要回覆此POST.

子爵府

chitling17 發表於 21-1-25 00:11
可對發報侮辱言語此人作出舉報.但希望大家不要回覆此POST.

所以你上次問點解唔o係標題加周深2字,而家你明白

幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

sueyee 發表於 21-1-24 23:06
改左推介人睇春遊2,話深深好搞笑,又唱得

但點睇出post人都唔似有古怪喎,佢應該只係一個普通jm鍾意深深就開post分享,同想搵下有冇知音人啫。我地傾開呢個post都冇周深名,又比人搬走晒,所以會唔會只係新fans想搵下同路人呢?如真係,又冇人應佢會唔會好慘呢

伯爵府

co102co 發表於 21-1-25 08:23
但點睇出post人都唔似有古怪喎,佢應該只係一個普通jm鍾意深深就開post分享,同想搵下有冇知音人啫。我地 ...

咁真係唔知喇。但都係由得嗰個post沉,唔想再見到入面再有攻擊深深嘅留言,如果佢真係新fans,希望佢揾到呢個post大家開心share喇

男爵府

sueyee 發表於 21-1-25 08:34
咁真係唔知喇。但都係由得嗰個post沉,唔想再見到入面再有攻擊深深嘅留言,如果佢真係新fans,希望佢揾到 ...

其實個2個攻擊人既,黎黎去去都係佢地,我都認得個id啦,佢地真係好得閒冇野做,硬係要踩人場,真悲哀的人生 [/smiley。

都好既,我地呢班忠實fans唔郁,睇下個post 有幾多吸到幾多真新血都好

伯爵府

回覆樓主:

https://youtu.be/BBRjTSw8FsI
深深新歌<望>

男爵府

sueyee 發表於 21-1-25 08:45
深深新歌<望>

剛一邊食早餐一邊睇,嘩,喊到我豬頭咁呀,要入廁所喊完先食到

開頭見到對爺孫我都知情節一定感人,點知首歌咁好聽,深深把聲又溫柔溫暖,嗚嗚嗚……在街千萬唔好睇,會好樣衰

伯爵府

co102co 發表於 21-1-25 08:59

開頭見到對爺孫我都知情節一定感 ...

深深唱得好温暖,令我好想睇套戲,首歸處都係。
深深唱歌就會令人想起情節

珍珠宮

co102co 發表於 21-1-25 08:59

開頭見到對爺孫我都知情節一定感 ...

一起身就睇左 好聽

珍珠宮

sueyee 發表於 21-1-25 08:45
深深新歌<望>
其實同去年"聽我說"一樣, 都係支付寶, 都好好聽. 但見到個MV入面風箏斷線, 個老人家呆左, 有D想喊.

男爵府

紫翹 發表於 21-1-25 09:16
其實同去年"聽我說"一樣, 都係支付寶, 都好好聽. 但見到個MV入面風箏斷線, 個老人家呆左, 有D想喊.
...

我淚點很低,剛才又看一遍,仍然是爆哭。但好想再聽又唔想再哭,所以後來就唔睇mv只聽算

男爵府

...

其實係咪會有一套短劇架?可以點睇架?好想睇呀!

另一首又係在街唔可以睇mv既係「等著我」,我就算睇千萬遍都係會爆哭的

伯爵府

...

我都係嗰度有啲揪心

子爵府

sueyee 發表於 21-1-25 08:34
咁真係唔知喇。但都係由得嗰個post沉,唔想再見到入面再有攻擊深深嘅留言,如果佢真係新fans,希望佢揾到 ...

如果佢唔入影視區,要佢自己搵到呢個post難度好高
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

co102co 發表於 21-1-25 08:43
其實個2個攻擊人既,黎黎去去都係佢地,我都認得個id啦,佢地真係好得閒冇野做,硬係要踩人場,真悲哀的人 ...

而家我地比人打入冷宮,吸新米又係難度好高
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

sueyee 發表於 21-1-25 09:08
深深唱得好温暖,令我好想睇套戲,首歸處都係。
深深唱歌就會令人想起情節
...

歸處mv令人好想睇套戲
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

珍珠宮

sueyee 發表於 21-1-24 23:11
對,所以一見到就出返黎,唔係呢度或之前深深嘅post我已經一概唔會覆。
...

一早見你地話有新舖系公海 我都入去望左下
其實講真我地而家呢個舖無深深個名又真系唔知講深深既
我當初都系見到有成日講周深所以先入黎睇下 又想睇多點周深資料 跟著中埋毒所以會跟著又搜埋其他有周深既黎睇 但系現在2個舖都無深深既名又搬左舖 外面既人就唔知道有我地存在 早前我都想開個了不起的長城舖 見到大家話怕俾人圍 我都唔敢開 我幾個月之前都開過青春環游記都無講深深個名 費事俾人話我地sell深深

伯爵府

him-bb 發表於 21-1-25 09:43

一早見你地話有新舖系公海 我都入去望左下

我岩岩去一轉公海,都碌左好多頁先揾到,入面多左一個留言話呢排咁多深深嘅post。咁其實我當初都係睇左春遊後,又係公海見到周深有post先入去睇下。
呢個post已經無深深名都俾人搬走左,點解公海連一個深深都容納唔到?!?!

首頁

尾頁

跳至