自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

未來老公好過以前果個好多

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

恭喜!

伯爵府

congratulations

伯爵府

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

大聲公 發表於 21-1-7 14:58
2004年港姐亞軍朱慧敏,入行以來情路一直兜轉,9年前她與EO2成員彭懷安拍拖,相戀6年感情穩定,二人於2015 ...

恭喜

男爵府

回覆樓主:

本身朱就係靚女,但搵親男人都麻麻地,祝福佢搵到真心對佢好既人。

水晶宮

上校車 發表於 21-1-7 15:30
喂, 你係唔係我識得果堆其中一個呀, 我朋友 (無聯絡一排架啦) 以前因為同佢工作過之後做左朋友, ...

我地識都唔出奇 好彩我係bk大多數講親戚是非,好小講朋友

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

恭喜

子爵府

上校車 發表於 21-1-7 15:20
恭喜佢, 我覺得佢值得有好歸屬, 我有朋友識佢, 話識佢就知佢係鱷魚頭老襯底, 表面好侵略性, 其實幾豬下, 唔 ...

Same feeling. 其實佢條件也不俗

珍珠宮

Tomkate 發表於 21-1-7 15:58
佢有講過,車震後梁榮忠先話有女朋友,梁冇否認

希望她幸福

我信佢之前唔知(我冇跟娛樂消息,以前仲在外國很久,也不知道梁周是一對直至車震新聞)

不討厭她,同時我也喜歡周麗淇

反而對梁有D反感

不過梁之後讀了双master? 見佢港台做節目不停轉節目,讀了双master 也成日講figure動漫定漫話

唔知點解港台keep 佢

水晶宮

sabun 發表於 21-1-7 15:17
因禍得福

發達一樣
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

恭喜!終於搵到幸福!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

好事丫, 好過同光頭佬

水晶宮

Fion710 發表於 21-1-7 16:10
我地識都唔出奇 好彩我係bk大多數講親戚是非,好小講朋友
...

咁大家都係保持返神秘感好D

公爵府

恭喜哂!

好過果個光頭渣男,夠膽死喺人地阿媽墳前話會照顧人地個女!

水晶宮

despingu 發表於 21-1-7 15:10
個男好似張振朗堅離地個做型

不過都祝福佢
我都覺

水晶宮

bbq2006 發表於 21-1-7 15:08
恭喜,離開個渣男係正確

agree 好彩離開渣男

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁咪好囉,EO2 個個醜到一個點,又係渣男,一早就要飛咗佢啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

大聲公 發表於 21-1-7 14:58
2004年港姐亞軍朱慧敏,入行以來情路一直兜轉,9年前她與EO2成員彭懷安拍拖,相戀6年感情穩定,二人於2015 ...

恭喜恭喜,肯定呢位好過以前喇。

首頁
23456...12

尾頁

跳至