時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

潘小濤話藍絲當日唔准外國對香港暴亂指指點點, 今日都唔應該對美國內務事件指指點點, 點駁佢好?

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 21-1-7 15:17

子爵府

Rhapsody2 發表於 21-1-7 15:07
潘小濤話藍絲當日唔准外國對香港暴亂指指點點, 今日都唔應該對美國內務事件指指點點, 點駁佢好? ...

外國由當日到依家都仲係到指指點點

我地依家指返佢地都好應該,禮尚往來嘛

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

哈哈!

因為一個牽強的,不是理由的理由,要限制我們的言論自由

水晶宮

2024勳章

潘小濤話藍絲當日唔准外國對香港暴亂指指點點, 今日都唔應該對美國內務事件指指點點, 點駁佢好? ...

一個係官方,一個係民間,點比

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

侯爵府

唔準但對方冇停過指指點點喔⋯⋯

伯爵府

言論自由
言論自由
言論自由

珍珠宮

我哋又吾係官方,講乜都冇人理
會為左我地一言半句放棄遊行私了?
天真
不如講下佢哋成為棄卒感受

男爵府

邊個講話唔准講?唔准你又講到?

唔係唔比你講,而係你當日顛倒是非黑白,死撐唔係暴動,係一班和平嘅市民係度爭取民主豉油,美麗嘅風景缐,但今日哩,你就話佢哋係暴徙,係暴動,雙重標準到哩....仲有當日你講咗,依家我就唔可以講,一言堂到哩,收皮喇

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我地普通市民討論下吹下水都唔得呀?, 黃人護主仲衰過大陸

子爵府

回覆 Rhapsody2 的帖子

咩水呀佢 唔識佢喎 仲有 我地衣家就好支持尾國既和平示威者喎 係咁多

大宅

對YC呢d歪理自私精亂咁來就得架啦,佢無恥你就要比佢更無恥,例如果隻狗竇米芝蓮小魔怪,唔駛同佢講理,仲要雙倍奉還,係要講講講,吹咩?

美國加油! Hurray!!!

開心到飛起,哈哈哈!

伯爵府

佢仲唔死去尾國幫手足,係到把鬼咩!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

言論自由,鍾意講吖,吹咩
關你個潘小濤鬼事

珍珠宮

回覆樓主:

美國由選舉到黑人槍殺事件,到現在美國暴亂,中方從來都無出過聲指指點點喎。

因為之前美國話過支持香港人加油,現在香港人出來向美國人喊句加油都好應該姐。

美國加油。

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

我哋唔係對美國指指點點!
我哋係指點美國!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢意思係佢終於認香港原來有暴亂

emilypyhui    發表於 21-1-7 21:11
總有離別的時候

男爵府

2023年兔年勳章

只係話 ‘Free USA’, ‘美麗風景線’都唔得

唔洗佢哋羡慕2019年的香港

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

呢個百佳潘,叫佢摺埋啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

對呢啲丁蟹病毒深度感染者黎講,
你有幾強嘅原因理據,係佢哋已經自我催眠下,
都認為你嘅係歪理。
佢哋嘅價值觀已經扭曲到唔可以用邏輯來講,
所以,聽完就算,無謂駁佢,不過,
如果你係想同嗰啲揸住潘生嘅理據嚟同你坳嘅人,
你就用呢度各位JM,提供嘅理由去反駁啦,
雖然你嘅對手可能都係唔同意你。

首頁

尾頁

跳至