潮流時尚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

classic flag同19 bag一月中又加價,其他應該冇影響,唔知會加幾多,11月先岩岩加完,好鍾意cf不過真係買唔起了

strawberry1975    發表於 21-1-16 21:59
mikkilai99    發表於 21-1-11 13:40
wcpcelia    發表於 21-1-10 17:33
pymame    發表於 21-1-8 17:03
ada0707    發表於 21-1-8 11:30

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

下,又咁快加,唉真係早買早享受

男爵府

Wing03yan18 發表於 21-1-8 03:13
下,又咁快加,唉真係早買早享受

係呀,宜家細都要4萬8,今次相信加完都5萬了

侯爵府

cicichan521 發表於 21-1-8 03:23
係呀,宜家細都要4萬8,今次相信加完都5萬了

2020已經買左個boy 25cm同classic 20cm
仲諗住等生日先敢有值口再買多個classic 23cm
如果加到五萬幾真係要再諗一諗買吾買了
買粒鑽石無咁嬲或買其他牌子既袋算了

男爵府

Wing03yan18 發表於 21-1-8 03:41
2020已經買左個boy 25cm同classic 20cm
仲諗住等生日先敢有值口再買多個classic 23cm
如果加到五萬幾真係 ...

我都係咁唸,年年都加兩次價,想買既又冇可能一次過擁有曬

侯爵府

cicichan521 發表於 21-1-8 03:51
我都係咁唸,年年都加兩次價,想買既又冇可能一次過擁有曬

家下要同自己洗下䐉先
如果要5萬幾做乜吾買其他品牌新款袋
偏偏要想買個classic 23
反正我都有個20啦size真係差吾多
2020我買果陣都要$28xxx
Ps.吾知自己洗腦成吾成功呢

男爵府

Wing03yan18 發表於 21-1-8 03:59
家下要同自己洗下䐉先
如果要5萬幾做乜吾買其他品牌新款袋
偏偏要想買個classic 23

因為classic既魅力沒法擋 haha,
不過你都有mini 20 可以頂下癮,
我之前2萬3已經想買,不過果陣冇黑色,
我165高我覺得20cm對我來講都係有D細,
23/25cm比較岩我,同埋可以擺到多d嘢,
但係真係落唔到手,有念過H,都係鍾意CC多d。

侯爵府

cicichan521 發表於 21-1-8 04:10

上BK多都有毒到我睇H
不過見Djm又話要佩下貨先可能買到自己想要既袋,所以我就吾敢再諗h了
h我只鐘意個Lindy
我153高20我就係斜咩囉
如果買23應該斜咩有D怪
25我又怕大同重如埋價仲好貴添
你咁高真係買23同25都襯到
不過就無得斜咩囉!

伯爵府

cicichan521 發表於 21-1-8 02:22
classic flag同19 bag一月中又加價,其他應該冇影響,唔知會加幾多,11月先岩岩加完,好鍾意cf不過真係買唔 ...

又加⋯⋯
真係加得好密!

男爵府

classic flag同19 bag一月中又加價,其他應該冇影響,唔知會加幾多,11月先岩岩加完,好鍾意cf不過真係買唔 ...

又加唔知銀包加唔加

大宅

其他款吸引唔到你?19, Boy 都好靚吖

禁止發言

複式洋房

請問知唔知coco handle 有冇加價?

大宅

classic 如果真心鍾意就應該盡早買。
我都係買mini20先,因為當時只可兩萬頭,諗住23/25 貴,但最後都係忍唔住買,因為知道佢會加價過5萬,依家買咗個人安心晒 .
好多JM 都話寧願買H, 但我始終Chanel 用得最多最開心

侯爵府

Dolphin129 發表於 21-1-8 10:45
classic 如果真心鍾意就應該盡早買。
我都係買mini20先,因為當時只可兩萬頭,諗住23/25 貴,但最後都係忍 ...

同意呀,cf 25 真係值得擁有 當年買4 萬左右,同埋我買黑金牛,so far 用左兩年幾condition 仲好好,而家諗番都覺得買得值

男爵府

佢真係加得好密,係咪目標同h睇齊?

大宅

luvysl_blythe 發表於 21-1-8 10:57
同意呀,cf 25 真係值得擁有 當年買4 萬左右,同埋我買黑金牛,so far 用左兩年幾condition 仲好 ...

無錯。
買開Chanel 無理由唔儲埋佢,collection 先會完整 ... again 依家安心晒,唔洗再心思思

wcpcelia    發表於 21-1-10 17:33

侯爵府

Dolphin129 發表於 21-1-8 11:14
無錯。
買開Chanel 無理由唔儲埋佢,collection 先會完整 ... again 依家安心晒,唔洗再心思思
...

我反而無入boy 同19, 其實我覺得同cf 好似,所以留彈藥買其他

男爵府

Wing03yan18 發表於 21-1-8 04:19
上BK多都有毒到我睇H
不過見Djm又話要佩下貨先可能買到自己想要既袋,所以我就吾敢再諗h了
h我只鐘意個Lin ...

我同你一樣
h 只鐘意 Lindy
cf 25 本身我想第一個買
但當時比sa stop左
話唔襯我,襯著小洋裝嗰啲
最後買左個 seasonal
好彩上年年頭都係忍唔住買返 cf 25 黑銀牛
當時4 萬1 已經有啲泵心口唔一早買
依家過5 萬真係好難落手

男爵府

Wing03yan18 發表於 21-1-8 04:19
上BK多都有毒到我睇H
h我只鐘意個Lin ...

係呀,一唸到配貨就覺得頭痛,
我仲有個classic 款woc,斜咩冇問題,
都好方便擺到d野,但就係我咩睇落個袋好細,
雖然真係幾細

首頁
12345...15

尾頁

跳至