時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

如果咁明顯既證據都唔可以令你哋接受現實, 呀倍審團, 你哋跟住既日子會好難過, 繼續發你個夢囉! 我哋正常人都係繼續生活。

琥珀宮

tutik 發表於 21-1-9 22:39
如果咁明顯既證據都唔可以令你哋接受現實, 呀倍審團, 你哋跟住既日子會好難過, 繼續發你個夢囉! 我哋正 ...

算啦,由得佢地啦,繼續發佢地嘅黑暴夢
從心理學角度睇,邪教教徒冇可能一下子接受自己信左邪教,否則會好容易痴線,由得佢地,希望過多一輪會好返啦

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tutik 發表於 21-1-9 22:39
如果咁明顯既證據都唔可以令你哋接受現實, 呀倍審團, 你哋跟住既日子會好難過, 繼續發你個夢囉! 我哋正 ...

由始至終佢地要嘅都唔係事實真相。

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

有人要為個仔既死負責,個心會安樂d啩,問題係要負責既係佢自己囉

子爵府

sandra28 發表於 21-1-10 00:13
8秒要做到天衣無縫殺人!
有條片都睇到有人都差D跳咗落樓!
佢哋玻璃心,唔肯承認周係仆街死嘅事實!

閃電俠咩消失的八秒就死因存疑殺人犯冇CCTV影住佢殺人就唔應該話佢係殺人犯啦

珍珠宮

牛年勳章

littlesister 發表於 21-1-10 00:54
有人要為個仔既死負責,個心會安樂d啩,問題係要負責既係佢自己囉

真係唔明,如果個仔俾人害死,比起意外死應該更不安喎。
而且佢哋如果明知個仔有icloud,而又真係想知佢哋口中既「真相」,點解唔向美國Apple總部申請解鎖iCloud?

侯爵府

Piaget 發表於 21-1-10 02:53
而且佢哋如果明知個仔有icloud,而又真係想知佢哋 ...

對,你講出重點,去到敏感地方更有力支持佢自己跌就被開,啞哂。
真相已經不是依賴法院,香港法律只為權貴服務,法官、倍審、律師只為自己意願行事,開庭跟根本浪費時間。
有趣既係,以後都唔應該有「死因無可疑」呢個定律,因為無cctv 。。。。
法官做埋辯護律師,殺人打人要喺法庭再做一次先可以判刑,因為所有警察口供唔可信?!

侯爵府

mandy952 發表於 21-1-9 22:55
算啦,由得佢地啦,繼續發佢地嘅黑暴夢
從心理學角度睇,邪教教徒冇可能一下子接受自己信左邪教,否則會好 ...

鬼揞眼咗成年原來爆眼七婆自爆, 拜咗成年太子原來比有講中拜空氣, 厚德邨個壇都供奉咗好耐, 總之有咁大作咁大, 不認不認死都唔認。

子爵府

回覆樓主:

再次證明黃人係又盲又聾,弱智兼自閉,佢哋冇法接受現實真相,為有自己呃自己

子爵府

回覆樓主:

個老豆成日話要真相,有無諗過你個仔夜媽媽去停車場做乜,有無諗下點解個仔有人唔做做曱甴

琥珀宮

winnielong 發表於 21-1-10 01:09
閃電俠咩消失的八秒就死因存疑殺人犯冇CCTV影住佢殺人就唔應該話佢係殺人犯啦 ...

嗰個殺人犯係隱形人

琥珀宮

sinchui 發表於 21-1-10 09:37
個老豆成日話要真相,有無諗過你個仔夜媽媽去停車場做乜,有無諗下點解個仔有人唔做做曱甴
...

佢老豆唔想接受現實

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

犬子無虎父,黃屍黑暴從來不值得任何同情!

水晶宮

littlesister 發表於 21-1-10 00:54

一路睇新聞
見住個阿爸
根本個仔死佢要負部分責任

水晶宮

sinchui 發表於 21-1-10 09:37
...

真相就係
佢有份害死個仔

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

Piaget 發表於 21-1-10 02:53
而且佢哋如果明知個仔有icloud,而又真係想知佢哋 ...

好明顯唔係想知真相囉,係想屈人負責有人被追究囉

琥珀宮

畀面勳章

BKsquare 發表於 21-1-10 10:35
一路睇新聞
見住個阿爸
根本個仔死佢要負部分責任

關注個8秒,但就不關注自己二十年都無教好個仔,有書唔好好讀,仲要搞警察婚禮,又破壞社會安寧,當然出事仲講大話落街買宵夜,佢當香港市民老人癡呆?

水晶宮

回覆樓主:

其實呢單好明顯係意外,執迷不悟嘅人只會令自己辛苦!
死者,rip

首頁

尾頁

跳至