自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

https://hd.stheadline.com/life/e ... 5%E9%80%81%E6%8A%B1
Yoyo凌晨發文疑回應丈夫得獎感言
https://topick.hket.com/article/2849129/%E3%80%90%E8%90%AC%E5%8D%83%E6%98%9F%E8%BC%9D2020%E3%80%91%E7%8E%8B%E6%B5%A9%E4%BF%A1%E7%82%BA%E9%99%B3%E8%87%AA%E7%91%A4%E9%9B%B6%E5%8F%8D%E6%87%89%E8%A7%A3%E7%95%AB%E3%80%80Yoyo%E5%87%8C%E6%99%A8%E7%99%BC%E6%96%87%E7%96%91%E5%9B%9E%E6%87%89%E4%B8%88%E5%A4%AB%E5%BE%97%E7%8D%8E%E6%84%9F%E8%A8%80

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔明點解呢度好多JM咁鍾意睇人個表情,然後就猛咁說三道四?完全係用自己既聯想力當真咁去數人?好奇怪囉!

珍珠宮

哎呀!幣、幣、幣,各jm跌眼鏡

男爵府

ChingYee123 發表於 21-1-10 23:26
唔明點解呢度好多JM咁鍾意睇人個表情,然後就猛咁說三道四?完全係用自己既聯想力當真咁去數人?好奇怪囉! ...

侯爵府

loved 發表於 21-1-10 23:27
哎呀!幣、幣、幣,各jm跌眼鏡

bk好耐未試過咁熱鬧

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

chocolatebean 發表於 21-1-10 23:23
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1972221/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E8%90%AC% ...

大宅

行過去問候娘親

水晶宮

唔知啲八婆點解咁肉緊。你都想佢哋死。

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

男爵府

ChingYee123 發表於 21-1-10 23:26
唔明點解呢度好多JM咁鍾意睇人個表情,然後就猛咁說三道四?完全係用自己既聯想力當真咁去數人?好奇怪囉! ...

你講嘅嘢,我都想講。

侯爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

點都係SO CALL兩公婆,都要交貨架。
anyway, 我都希望佢地一家和睦嘅。

水晶宮

呢度D人唔信架!可能佢地D老公冇買樓俾佢地!

水晶宮

唔知點解諗起阮玲玉!人言真可畏!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

幸福花 發表於 21-1-11 00:34
唔知點解諗起阮玲玉!人言真可畏!

唔可以將阮玲玉同佢比, 阮玲玉係被動而yoyo係主動放風, 明知大家食四方飯, 搞到老公個形象咁差, 真愛嘅嘢真係識條鐵囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

有攬攬恭喜。

子爵府

2024年龍年勳章

alicemic 發表於 21-1-11 00:41
唔可以將阮玲玉同佢比, 阮玲玉係被動而yoyo係主動放風, 明知大家食四方飯, 搞到老公個形象咁差, 真愛嘅嘢 ...

你唔覺得佢兩公婆圍繞住呢個話題好多年喇咩?keep 住見報的
今晚又成功了

水晶宮

回覆 alicemic 的帖子

我點解講阮!而係覺得一個表情都可以講到天花龍鳯!傷害人極之深的説話!人言可畏係深深體會到!如果一個人意志不強真係會情緒受壓!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

chemlo0920 發表於 21-1-11 00:45
你唔覺得佢兩公婆圍繞住呢個話題好多年喇咩?keep 住見報的
今晚又成功了
...

百思不得其解! 又要唱衰個老公又唔願意離婚靠呢啲見報好咩?

翡翠宮

幸福花 發表於 21-1-11 00:47
回覆 alicemic 的帖子

我點解講阮!而係覺得一個表情都可以講到天花龍鳯!傷害人極之深的説話!人言可畏係 ...

恐怕佢唔係單靠一個表情囉!

首頁

尾頁

跳至