自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/573135/%E7%8D%A8%E5%AE%B6-%E5%89%8D%E5%BA%A6-k%E5%B0%8F%E5%A7%90-%E7%88%86error%E4%BF%9D%E9%8C%A1%E4%BF%82%E5%81%B7%E9%A3%9F%E6%85%A3%E7%8A%AF-%E5%96%BA%E8%98%AD%E6%A1%82%E5%9D%8A%E6%8B%96%E5%A5%B3%E4%BB%94%E4%B8%8A%E8%BB%8A
男子組合ERROR成員吳保錡(保錡)上周一(4日)被傳媒踢爆秘戀「宅男女神」張沛樂(沙律),不過他的正印Carrie火速表明自己毫不知情並控訴男友偷食,昨日(10日)Carrie更公開要求保錡在24小時內透過媒體公開道歉,保錡亦在6小時後承認自己處理感情未夠成熟,並向對方道歉。誰知事件一浪接一浪,今日(11日)再有名聲稱是保錡的前度女友K小姐向《香港01》爆料指,保錡不但是偷食慣犯,他當時與自己拍拖時更試過向她的好朋友埋手。

替Carrie不值 要揭發保錡「渣男真面目」

K小姐表示自己是Carrie之前的保錡前女友,她表示當日見到Carrie慘「被分手」的報道之後非常替她不值,決定揭發保錡的「渣男真面目」,她接受《香港01》記者訪問時表示錡背住女友潛水偷食已經見怪不怪:「佢之前都係一個成日偷食講大話嘅人!我同佢好耐之前一齊,大約年半左右,一開始都好哋哋,之後臨尾嗰大半年佢長期都話要做嘢,一日只有1至2個message,但佢都會喺Instagram like人相拍story但就係唔覆機,一個禮拜總會有一次去飲酒,飲酒都會唔覆電話,第二日可能晏晝先會再覆機!」

K小姐與保錡的合照。(受訪者提供)

背住自己私下與好友調情:問我個朋友拎電話

最令K小姐不忿的是,有次發現保錡竟然背住自己私底下找她的好朋友,甚至有調情之嫌:「有一次佢(保錡)喺蘭桂坊飲酒見到我朋友,佢知係我朋友嚟,但就借啲意攞我做話題去同佢傾偈都算,事後佢問我個朋友拎電話,用Facebook Inbox又問佢住邊又打畀佢,到最尾我個朋友同我講佢(保錡)喺蘭桂坊摸佢,仲話呢條仔真係唔要得,好哋哋做咩問佢住邊?」K小姐又表示有次她的朋友見到保錡在蘭桂坊拖住另一個女仔上車,而當時她仍然與保錡拍拖,她馬上質問男友,但當時保錡表示只為工作拍攝:「到最後我扮哂嘢話有相影到佢,佢先話係佢朋友醉咗咁啱住大埔先一齊搭車返屋企!」

K小姐公開了自己與保錡的Wechat對話內容:

她坦言自從知道保錡是「大話精」之後,再加上他對自己愈來愈冷淡而決定與對方分手。不過,兩人分手後保錡依然對自己窮追不捨,就算他當時已經與Carrie拍拖,但保錡仍然多次用假Instagram帳戶和Wechat帳戶,企圖避過女友視線向自己表明想開房的意願:「佢同緊Carrie一齊嘅時候間唔中都有搵我話出嚟食飯,我知佢係咩人所以我都冇理過佢。但佢仲要喺Wechat搵我,又話約出嚟想知近況,但當時又怕我話畀Carrie知佢就無疾而終。之後又打過畀我問我喺邊,話過嚟搵我開房相聚吓感情,後尾我唔肯佢就話『唔緊要,大把女畀我食!』雖然佢約我冇直接對話証明佢想開房,但如果有女朋友仲想搵前度出嚟食飯又會係咩心態?佢真係好狗公!」

《香港01》記者曾絡保錡,惟對方暫時未有回覆。

水晶宮

小源 發表於 21-1-12 12:31
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/573135/%E7%8D%A8%E5%AE%B6-%E5%89%8D%E5%BA% ...

又唔係靚仔又唔算紅
真係渣男

伯爵府

luckybaby2011 發表於 21-1-12 12:38
又唔係靚仔又唔算紅
真係渣男

ERROR最無料最賤係佢 193肥仔俾條友累

別墅

其實佢憑咩....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

有句說話...有食唔食,罪大惡極.[是否真呢?]

公爵府

回覆樓主:

而我不知道他是誰

伯爵府

wannabe118 發表於 21-1-12 12:59
而我不知道他是誰
唔識正常 之前無睇全民造星我亦唔知佢邊個btw條友非常狗公格

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢真係mk到一個點
error入面最趕客。

子爵府

hashtag影視迷勳章

luckybaby2011 發表於 21-1-12 12:38
又唔係靚仔又唔算紅
真係渣男

相由心生

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唔識佢

伯爵府

stef 發表於 21-1-12 13:05
佢真係mk到一個點
error入面最趕客。
viutv膠層仲懶處理 當廣告商抽起廣告時就累193肥仔了

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

咁既樣..........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

miriam 發表於 21-1-12 13:18
咁既樣..........

大宅

小源 發表於 21-1-12 13:09
viutv膠層仲懶處理 當廣告商抽起廣告時就累193肥仔了

仲有r dee都比佢累死

公爵府

阿豬同阿狗,who cares

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

佢個款仲可以有女埋身

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

alicego62 發表於 21-1-12 13:27
阿豬同阿狗,who cares

水晶宮

stagea 發表於 21-1-12 14:00
佢個款仲可以有女埋身

其實我好服記者點解認得出佢....同佢嘅女朋友們

伯爵府

luckybaby2011 發表於 21-1-12 15:29
其實我好服記者點解認得出佢....同佢嘅女朋友們

viutv fans?

大宅

回覆樓主:

error入面最唔好睇就係佢,高唔夠高,靚仔又唔靚仔,唱歌又唔掂,跳舞又唔勁,又無咩喜感。。。另外3個都起碼是但一樣掂先,一向覺得保錡最趕客,仲要以為自己好受歡迎周圍食女,影響埋成個error 同廣告

首頁

尾頁

跳至