自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

喜歡自吹自擂……講到自己好叻……上天下海!!
根本:叻的人係吾會話自己叻的!

別墅

朱古力包包 發表於 21-1-12 12:34
喜歡自吹自擂……講到自己好叻……上天下海!!
根本:叻的人係吾會話自己叻的!
...

我識親做保險既都係差唔多

別墅

做保險嘅最後同我FRIEND極有限...

大宅

回覆樓主:

fb個個post都晒車晒勞,講到買保險就月月收息唔使撈,好好搵
真係咁好搵咩

子爵府

回覆 朱古力包包 的帖子

好在我買保險個agent唔係咁 我由出黎做野識左十年 好好人 好斯文 從來冇hard sell

大宅

haysonkung 發表於 21-1-12 12:51
做保險嘅最後同我FRIEND極有限...

呢句真

haysonkung    發表於 21-1-12 15:21

翡翠宮

牛年勳章

成日在FB share同失聯朋友reconnect,收獎金,攞獎,買名牌....
講到好感恩好成功咁先吸引到你搵佢買保險

琥珀宮

C.Humphrey 發表於 21-1-12 13:24
成日在FB share同失聯朋友reconnect,收獎金,攞獎,買名牌....
...

呢d係好低層次嘅agent, 應該好快消失

琥珀宮

Wongbuddy 發表於 21-1-12 12:56

好在我買保險個agent唔係咁 我由出黎做野識左十年 好好人 好斯文 從來 ...

我嗰個都係,只會 sell我想要嘅野,其他唔會sell, 完全冇hardfeeling

公爵府

好在我買保險個agent唔係咁 我由出黎做野識左十年 好好人 好斯文 從來 ...

我相熟agent都係呢type,又係出嚟做嘢開始搵佢買。

最憎果type係,賣保險講到自己行善積德,打救世人咁

侯爵府

回覆樓主:

我張保單變咗孤兒單,之後揾咗個阿太follow我張單,上次出黎簽名時,真係俾佢嘅blink blink gel甲,鑽石耳環同兩隻大鑽戒 ,閃到我眼花咁濟!

侯爵府

...

佢地1般好自大……當唔係全部……但自大嗰D好惡頂……開口埋口話自己好叻

侯爵府

feifei_baby 發表於 21-1-12 13:29

係 !!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

其實我都唔明,好多人怕左保險佬,但又有買架喎
好多保險人士又大把friend咁架喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我個agent都好好!絶少sell我!
係好多年前佢介紹隻供5年的危疾比我小朋友,佢話好正,佢自己都幫佢小朋友買!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

feifei_baby 發表於 21-1-12 13:29

大學時間去過做part time(幫多單嘅agent整理文件),佢地都成人話自己做善事係幫人

珍珠宮

...

.

珍珠宮

cindy618 發表於 21-1-12 14:36
大學時間去過做part time(幫多單嘅agent整理文件),佢地都成人話自己做善事係幫人
...

.

子爵府

cindy618 發表於 21-1-12 14:36
...

做善事?係咪唔洗交保費,就有保障呀

侯爵府

好怕做保險d人
成日係fb扮到正能量爆彈
明明現實佢就唔係咁既人
又日日多謝公司d豬肉獎
覺得佢地好勢利好假

首頁
12345...6

尾頁

跳至