自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

點解今日fb咁多group都發文轉去me we?
所為何事?

禁止訪問

伯爵府

但要在fb關閉喎,連d代購……
因政治?
Me we 好用d?
咁fb咪冇嘢睇?

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

hellolo 發表於 21-1-12 23:38
因政治?
Me we 好用d?

Mewe黃人專區,你自己鍾意啦

珍珠宮

咁咪好
知自己咩立場歸邊
以後冇謂眼怨

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tsmtang 發表於 21-1-13 00:36

我見話得單向post野 咪好似notice board咁
放下自在

大宅

cattz288 發表於 21-1-13 01:06
我見話得單向post野 咪好似notice board咁

我唔知乜嘢單向post呀,但係我好奇 入過去,跟住入咗個煮食群組 ,低能㗎,講政治多過講煮食, 跟住即刻delete account, 連個app都delete埋

公爵府

牛年勳章

hellolo 發表於 21-1-12 23:38
因政治?
Me we 好用d?

我今日都見到d代購話轉去mewe, 我就諗:會唔會摺埋facebook又唔用whatsapp落單呀?如果係咁,就真係少左客架喎
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

公爵府

牛年勳章

tsmtang 發表於 21-1-13 01:12
我唔知乜嘢單向post呀,但係我好奇 入過去,跟住入咗個煮食群組 ,低能㗎,講政治多過講煮食, 跟住即刻de ...

黃色廚房?
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

大宅

Carol999 發表於 21-1-13 01:13
我今日都見到d代購話轉去mewe, 我就諗:會唔會摺埋facebook又唔用whatsapp落單呀?如果係咁,就真係少左客 ...

理得佢地吖,咪又係搞埋啲黃色經濟圈

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我唔知乜嘢單向post呀,但係我好奇 入過去,跟住入咗個煮食群組 ,低能㗎,講政治多過講煮食, 跟住即刻de ...

我都係見煮野群話開 不過無打算入去
放下自在

大宅

Carol999 發表於 21-1-13 01:15
黃色廚房?

係,個個喺度自 high

大宅

cattz288 發表於 21-1-13 01:16
我都係見煮野群話開 不過無打算入去

其實都好嘅,大家各自歸邊

伯爵府

牛年勳章

但Fb其實好多黃人用緊。
我求其睇d下專頁,都係黃人留言居多。

象牙宮

tsmtang 發表於 21-1-13 01:18
其實都好嘅,大家各自歸邊

唔好! 好快會返黎

放下自在

男爵府

禁止訪問

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

Carol999 發表於 21-1-13 01:13
我今日都見到d代購話轉去mewe, 我就諗:會唔會摺埋facebook又唔用whatsapp落單呀?如果係咁,就真係少左客 ...

邊會丫,fb儲左甘多人佢地啲黃野唔肯放手架。
最後見mewe無乜反應,咪又返fb..
mewe就唔會record 資料既咩?賣左資料你都唔知啦
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

子爵府

tsmtang 發表於 21-1-13 00:36

無錯,我follow的一個又係,宣傳緊叫人搬去mewe。

象牙宮

bhamcy 發表於 21-1-13 08:00
無錯,我follow的一個又係,宣傳緊叫人搬去mewe。

放下自在

首頁

尾頁

跳至