影視娛樂

跳至

首頁
12345...24

尾頁

珍珠宮

2021勳章

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:39
找羅晉? 咪玩, 劇組怕鬼左佢老婆呀. 陣間又call齊馬上網黑自己老公.
之前已不斷踩羅晉靠孫儷.
...
咩事? 踩老公? 講多D聽下

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:33
據話係章子怡揀, 因為佢係有份投資. 也有話事權.

周一圍我真係只睇過長安, 單論長安, 我覺得佢好得. 可 ...

之前傳過搵張震,但張震否認咗,又傳過搵胡歌,但胡歌根本冇期,亦冇人搵過佢。章子怡有份投資就一定係掛一番,呢套大女主戲,唔會搵個太大牌嘅男主角,否則到時爭番位,而家一定冇人質疑排名係章子怡周一圍。蕭綦個角色搵靚仔小生反而冇咩用,角色要內歛,氣質反而唔要太清秀,粗豪d至適合,最緊要演員接得到章子怡嘅戲,有交流有互動先至得。好似劉端端咁樣就幾清秀,但就有d唔夠穩重,但佢演宋懷恩,有少少莽撞有少少性急就好睇啦。

子爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 15:34
你睇多幾集,更加不得了,細微嘅動作表情,甚至反應都暴露咗兩個人嘅小心思,王儇慢慢俾蕭綦嘅細心同人品 ...

好好好

開頭啲網友只同我講, 得于和偉好睇, 但我睇落, 于之外仲有好多嘢好好睇.
我覺得懷恩都好好笑.

超級版主

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 21-1-15 15:39
佢冇做上陽架!燕雲台做阿蛇老公

但譚凱49歲,襯章子怡老咗d喎,同岳父于和偉差不多,唔得

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

2021勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 15:48
但譚凱49歲,襯章子怡老咗d喎,同岳父于和偉差不多,唔得

于 & 譚 49, 章 41, 于生得出章

子爵府

2021勳章

chocolatebean 發表於 21-1-15 15:40
咩事? 踩老公? 講多D聽下

我之前咪好鬼鍾意睇鶴唳華亭既, 咁咪多左睇內地的八卦網, 也認識左班內地劇迷.
佢地話我聽, 唐粉好不滿唐yin同左羅晉一齊, 佢地覺得唐小姐之前果個男友好啲喎.
又話羅晉無乜知名度.
於是, 逢親有羅晉啲劇上, 佢班粉就成日在網上黑羅晉, 話佢靠老婆先有今日知名度.
到播安家時, 又話佢係靠孫儷, 總之踩到呢.

鶴唳中, 羅晉咪同李一桐合作. 兩人成日俾人在網上話佢地太親熱, 日日問有無諗過唐Yin
我覺得真係好無聊, 人地係演員嚟, 拍下CP照有乜問題?
搞到一桐都要小心奕奕. 果次出左羅李二人的CP廣告照後, 要在WEIBO po番羅和唐的結婚相, 話: 太子殿下已搵到心中的人, 而佢仲未有呀. 之類.
擺明連一桐都怕鬼左佢老婆啲粉.

啱啱羅晉咪又有新劇上, 啲內地朋友話, 平台又出現羅粉和唐粉互罵.

講真, 唔係鶴唳華亭欣賞羅晉, 我真係對佢兩公婆無興趣.

超級版主

chocolatebean 發表於 21-1-15 15:35
所以唔會找羅晉

其實羅晉太陰柔,唔係太啱蕭綦呢個角色,佢有種貴氣同慵懶氣質,演皇族就差不多,演寒門出身嘅粗人就唔多適合。

子爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 15:41

之前傳過搵張震,但張震否認咗,又傳過搵胡歌,但胡歌根本 ...

講真, 我覺得章子怡應該一早鎖定左係周一圍, 佢在演員的誕生中, 望住周的目光, 真係發光的。
哈哈哈。張震嘛, 我覺得佢似乎未夠班hold到呢套劇男主角。

子爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 15:52
其實羅晉太陰柔,唔係太啱蕭綦呢個角色,佢有種貴氣同慵懶氣質,演皇族就差不多,演寒門出身嘅粗人就唔多 ...

羅晉遇上鶴唳華亭應該係佢演員生涯最大的幸運, 還有咁好的對手和班底, 難有第二次.
講真, 我對佢其他劇真係興趣一般.....

珍珠宮

2021勳章

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:51
我之前咪好鬼鍾意睇鶴唳華亭既, 咁咪多左睇內地的八卦網, 也認識左班內地劇迷.
佢地話我聽, 唐粉好不滿唐 ...
唐粉D言論帶來反效果

新劇有袁姍姍, 之後穎寶, 我諗唔會黑到穎寶呱, 佢都好多鐵粉

珍珠宮

2021勳章

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:56
羅晉遇上鶴唳華亭應該係佢演員生涯最大的幸運, 還有咁好的對手和班底, 難有第二次.
講真, 我對佢其他劇真 ...

遇到安家&孫儷都好幸運

未央呢? 最緊要大台播, 多左HK C9 觀眾認識佢

子爵府

2021勳章

chocolatebean 發表於 21-1-15 16:01
遇到安家&孫儷都好幸運

未央呢? 最緊要大台播, 多左HK C9 觀眾認識佢

未央就更加話係大女主帶協羅晉拍啦.....

其實羅晉好有實力, 不過佢老婆真係太煩.

其實我感覺未央無點幫到好多佢地在香港的知名度. 因為未央都唔係咁好口卑.
我只係印象中啲服化道好俗氣.

子爵府

2021勳章

chocolatebean 發表於 21-1-15 15:57
唐粉D言論帶來反效果

新劇有袁姍姍, 之後穎寶, 我諗唔會黑到穎寶呱, 佢都好多鐵粉

趙麗穎果套, 羅晉好似只係客串, 應該平安既....

超級版主

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:55
講真, 我覺得章子怡應該一早鎖定左係周一圍, 佢在演員的誕生中, 望住周的目光, 真係發光的。
哈哈哈。張震 ...

咁喺演員的誕生中,周一圍表現得非常好,同場嘅尹正而家好似放棄自已咁,又肥又走樣,嚇死人。章子怡慧眼識英雄,有心演好戲嘅演員最興奮就係遇到一班好演員好劇組,演嘅過程已經係一種學習同享受。

張震氣質似架,佢樣比較張揚,唔夠內歛,但如果佢演,又可能係另一個詮釋方法,未嘗不可,而且同章子怡係老拍檔,互動一定冇問題,只係我想章子怡應該想試下搭配其他人。

子爵府

2021勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 16:12
咁喺演員的誕生中,周一圍表現得非常好,同場嘅尹正而家好似放棄自已咁,又肥又走樣,嚇死人。章子怡慧眼 ...

同場仲有翟天臨呀...都好令人唏噓, 明明呢代人好多明日之星....
依家...俾我感覺新一代有啲唔係好接到.

超級版主

青青河邊草 發表於 21-1-15 15:56
講真, 我對佢其他劇真 ...

鶴唳真係好啱羅晉氣質,套劇其他演員都好,鄭業成都因為咁紅咗。其實安家唔係超級好,姑姑個角色有d婆媽,孫儷同羅晉冇cp感,但本身劇本唔錯,個個配角都幾好。

超級版主

青青河邊草 發表於 21-1-15 16:14
同場仲有翟天臨呀...都好令人唏噓, 明明呢代人好多明日之星....
依家...俾我感覺新一代有啲唔係好接到.

翟天臨係有演技嘅演員,但造假學歷將佢手上嘅好牌全部打爛,全部有份嘅待播劇都要賠錢,播嘅要剪晒佢嘅戲份至可以出街。。。另外,仲有文章,吳秀波,人設崩壞後幾乎永不昭生,可知演員呢一行唔係有演技就得,要行得遠行得久要有人品。

子爵府

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 14:55
覺得周一圍麻麻應該第一個因為外型,始終唔係小鮮肉,唔係靚仔,更加唔係時下好興果種病弱嬌柔蒼白嘅小奶 ...
譚凱都可以做到鐵漢柔情,睇燕零台佢對老婆好溫柔,不過周一圍呢套都吾錯。你講得啱,周一圍呢類型真係吾多戲啱佢,之前我見到佢個樣就吾想睇。
請問知吾知上陽賦幾時再更新?

子爵府

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 21-1-15 15:52
其實羅晉太陰柔,唔係太啱蕭綦呢個角色,佢有種貴氣同慵懶氣質,演皇族就差不多,演寒門出身嘅粗人就唔多 ...
係喎,羅晉有幾套戲都係做皇子,佢有種貴氣,粗人真係吾啱佢

珍珠宮

2021勳章

Connielai 發表於 21-1-15 19:21
係喎,羅晉有幾套戲都係做皇子,佢有種貴氣,粗人真係吾啱佢
我睇左幾套羅的時裝劇,做基層佢都oK, 包括而家套江山

首頁
12345...24

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 907