自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

別墅

2021勳章

早幾年搭巴士係上層坐係對男女附近,男望落似7,80歲,女都起碼60幾歲。 見佢都拖住手但又好似驚比人見到,開頭唔為意,但之後佢地說話內容好得意,唔似兩夫婦,個女人講屋企嘢比個男聽,講講下個孫打嚟,佢話我係邊到,明顯係講大話。

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

以前男人就返大陸包二奶,現在男人就玩工人,男人真係好咸濕!

水晶宮

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有咩出奇,之前做診所,有兩公婆(拖住手) 帶個工人姐姐嚟打避孕針 (填表時個女人填自己係"僱主"),個老婆之後就話走先,淨低個男人同工人姐姐坐響大堂等侯,等侯期間,男方嘅就不斷咁"搓"女方嘅大脾,仲越搓越上。(打埋避孕針,真係點玩都得)

978212    發表於 21-1-14 10:07
edhepp    發表於 21-1-13 17:45
kamchaibaby    發表於 21-1-13 16:45
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

2021勳章

櫻花公主 發表於 21-1-13 11:22
會唔會入惠康個位先係工人?

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

dodo322 發表於 21-1-13 11:50
個菲傭好後生好靚?

唔關靚同後生事㗎

廿年前都有,我有個叔叔教中學,嬸嬸好優雅端莊做公務員嘅,生咗一個小朋友,嗰陣佢大住個肚仲成日陪我玩

點知呀叔搭上個菲姐,仲要有咗,最後兩個離咗婚,呀叔同咗賓姐去菲律賓開雜貨店,後尾再生多一件返返嚟香港,但因為佢離開好多年唔夠資力再教書,只可以去做食蕉

有次辦白事終於都見到佢兩公婆,嘩!個菲姐嚇死我,係好黑好樣衰核突樣嚟,真係核突嗰隻,醜㗎!都唔知呀叔當年俾人落降定食咗春藥攪到妻離子散

大宅

2021勳章

丁丁aunty 發表於 21-1-13 15:02
唔關靚同後生事㗎

廿年前都有,我有個叔叔教中學,嬸嬸好優雅端莊做公務員嘅,生咗一個小朋友,嗰陣佢大 ...
我以前請過個工人對眼好有問題成日偷望屋企的男人甘,同埋距有的行為係好吳恰儅,例如儸飯出餐台個身躰會茨住我老豆甘嚇著我老豆一跳!我係CAM到梯到!我對尼的好驚剔,屋企甘多男人,老爺,傢父都同距有機會接觸,我吳放心好快炒著距!須然距做野好快手又聰明!

大宅

2021勳章

旅遊時,偶然知領隊導遊同一間房,回程見導遊老婆接機~老婆係靚女,領隊一啲都唔靚。

大宅

2021勳章

katherine.k 發表於 21-1-13 11:19
頭先喺啟田商場行落地鐵站
沿住地鐵逼電梯要落三段
其中有一對老夫婦加一個工人姐姐一齊行,點解我會留意到 ...

識人住東涌,女嘅本身都係以非常辣嘅手段,搶人老公返嚟,坐正做老闆娘,偏偏老公就响大陸做廠,老闆娘本身有正職,返工時間固定,所以老公多年省省縣縣到處留情,非常自豪

疫情,女wfh時間多,男冇得上大陸,加上佢哋嗰囡生咗b,咁就附近租咗地方比工人姐姐住,煑飯洗衫照顧夫婦及嗰女兩個家庭.......同時與姐姐變相多咗個行宮快活,仲有飯食有湯飲有涼沖

大宅

2021勳章

沿住地鐵逼電梯要落三段
其中有一對老夫婦加一個工人姐姐一齊行,點解我會留意到 ...

光怪陸離事情太多,人心好複雜,自己光明磊落,乾乾淨淨就好

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2021勳章

沿住地鐵逼電梯要落三段

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

沿住地鐵逼電梯要落三段

侯爵府

2021勳章

hohoyy 發表於 21-1-13 14:09
互相識左一啖咀位置 ?你意思係錫左一啖 ?

佢哋都係雙方戴住口罩又感連埋個口罩一齊錫咀位置

子爵府

2021勳章

錯錯錯 發表於 21-1-13 14:11
笑左,點解會咁講
無聊囉

珍珠宮

2021勳章

櫻花公主 發表於 21-1-13 11:22
會唔會入惠康個位先係工人?
我想話個女人係阿媽, 工人才是太太

大宅

2021勳章

我聽好多都係啲姐姐對住太太就黑口黑面,對住先生就含春咁笑

珍珠宮

2021勳章

mrsjacky 發表於 21-1-13 13:36
我想話,我同我老公行超市時,佢會拖住我話,我老婆好肥,就係成日食埋呢啲朱古力,我會話,我老公仲衰, ...
我都有喎!

你中唔中意你老婆...你個仔...你個女...

我老公又會話掛住以前個女朋友...即係我

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

[img=500,400][/img]

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

現實真係好多,我識一個五金廠老闆,當然有家室仔女,佢就成日帶住工人出去見客,對老闆娘講就係看車,唔入車場,點知有次係大澳見到佢拖住個工人行街,仲要喂食 ,好驚嚇

個下真係好驚,俾個老闆見到我睇到佢

別墅

2021勳章

回覆樓主:

首頁
23456...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊