自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

2021勳章

「十個港男九個滾,剩返一個仲諗緊 」!

公爵府

2021勳章

櫻花公主 發表於 21-1-13 11:22
會唔會入惠康個位先係工人?

世事比你猜透

子爵府

2021勳章

老渣男

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

工人想做港太, 而個老爺又啱, 2個各敢所需

子爵府

2021勳章

之前有人講 FB有得食姐姐群

大宅

2021勳章

lily-of-valley 發表於 21-1-13 19:35
工人想做港太, 而個老爺又啱, 2個各敢所需

啲工人真係咁大野心? 有幾多會真係娶呀. 只係俾人佔左便宜吧.

大宅

真人真事: 有個做了過10 年的工人,在太太過世後,主動入先生的房引誘他。

大宅

回覆 Stella.b 的帖子

唔得人驚,其實成日有。男主人攪姐姐,或姐姐色誘佢變香港人都有,真人真事發生係身邊

水晶宮

2021勳章

VenusNLK 發表於 21-1-13 19:58
真人真事: 有個做了過10 年的工人,在太太過世後,主動入先生的房引誘他。 ...

肯等太太過身先已好比面,我以前鄰居二人共一夫
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

2021勳章

VenusNLK 發表於 21-1-13 19:58
真人真事: 有個做了過10 年的工人,在太太過世後,主動入先生的房引誘他。 ...

結局如何?

伯爵府

2021勳章

Lopopo 發表於 21-1-13 18:03
我同老公講野都會話你老婆xxxxx
比人聽到以為我係小三

係喎,我有時都會咁講

男爵府

2021勳章

3Qlove 發表於 21-1-13 11:45
我有次食野 隔離枱坐住偷食男女,拖住手 個女人問個男人:咁你老婆點點點

我真係眼突

我有次同老公食譚仔,食食下有2男1女搭檯坐,兩個男夾住個女坐,兩個都將自己個碗d餸夾比個女仔,其中一個入黎時係搭住個女仔膊頭,食食吓另外個男仔又同個女仔耳語幾句跟住錫錫,我同老公眼都突,咩事幹呀

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

somesome2020 發表於 21-1-13 19:53
啲工人真係咁大野心? 有幾多會真係娶呀. 只係俾人佔左便宜吧.
我以前個個工人都想做港 太, 3bun 2印。 以前炒嘅cornellia, 2000年在香港, 同香港男人生咗個女, 以為有港太做, 比人趙完鬆, 以為個女有居港權, 點知無, 唯有蔕個女返菲律賓, 掉在church, 2014年來我度以為有人耍, 但人貧懒衰偷, 又生到50吋pet pet, 卒之5個月比我炒咗。

廿幾年前, friend媽媽死咗, 幾兄弟姐妹夾份請個印來幫老豆煑飯, 唔使幾耐, 2個成功攪上。 仲係屋企做完唔著衫訓, 比D孫放學見到。 幾個月後, 註冊。 又幾個月後老豆死咗, 個印以未亡人身份分一半身家。

大宅

2021勳章

lily-of-valley 發表於 21-1-13 21:14
我以前個個工人都想做港 太, 3bun 2印。 以前炒嘅cornellia, 2000年在香港, 同香港男人生咗個女, 以為 ...

唔係嘛, 你friend 個case, 真係俾個印成功左.咁就冇左老豆半份身家. 嘩, 有呢啲成功例子, 唔掛得之啲工人咁進取. 上床又唔會少忽肉, 如果博到就做港太. 嘩. 有啲shocked.

大宅

回覆 Yungalice13 的帖子

我同老公拖住手,亞仔搭我膊頭同我講野

侯爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔係掛,老公個小3係工人姐姐

侯爵府

2021勳章

katherine.k 發表於 21-1-13 11:19
頭先喺啟田商場行落地鐵站
沿住地鐵逼電梯要落三段
其中有一對老夫婦加一個工人姐姐一齊行,點解我會留意到 ...

大家互相識咗?

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lily-of-valley 發表於 21-1-13 21:14
我以前個個工人都想做港 太, 3bun 2印。 以前炒嘅cornellia, 2000年在香港, 同香港男人生咗個女, 以為 ...

嘩真係唔抵啊比錢請個工人分身家

大宅

飢不擇食

侯爵府

2021勳章

首頁
45678...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊