自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mariefish 發表於 21-1-14 11:14
爬上師傅背脊,仲恐怖過啲靈異個案
佢發男人寒發到仲有, 裝修師父來整野, 赤膊上陣, 佢去同人抹汗, 師父又比佢嚇親。

又另一師父, 佢幫人用手攞住D釘, 哨起棚牙痴埋師父度, 師父叫佢行開, 大家言語唔通, 師父叫我同佢講叫vicky行開唔好比佢見到。

somesome2020    發表於 21-1-14 12:56

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我愛Corina 發表於 21-1-14 09:40
好好笑呀,Vicky 發男人寒到咁
仲有, 睇吓我回覆。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lily-of-valley 發表於 21-1-14 12:10
佢發男人寒發到仲有, 裝修師父來整野, 赤膊上陣, 佢去同人抹汗, 師父又比佢嚇親。

又另一師父 ...

笑死我勒 啲師父同埋你就慘啲

男爵府

呢個post真係驚嚇

瑪瑙宮

mariefish 發表於 21-1-14 14:01
笑死我勒 啲師父同埋你就慘啲
佢副專容, 如唔係妹99工人janet介紹, 我唔請架。 但見佢完約唔係比人炒, 點解唔做? 話個婆婆勁鬧佢, 至請。 唔怪得知個婆婆勁鬧佢啦, 發花癲發到。

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

lily-of-valley 發表於 21-1-14 14:22
佢副專容, 如唔係妹99工人janet介紹, 我唔請架。 但見佢完約唔係比人炒, 點解唔做? 話個婆婆勁鬧佢, ...

前世未見過男人,好得人驚

別墅

又上報紙喇 !

https://topick.hket.com/article/2853567/?r=mcsdfb&fbclid=IwAR3X6HOaji4jwDDmd_Y2UMxPB7ZYY45PAhASHWzsLL-Hg0mzQWjxBpPc7m0

戀上外傭】趁妻行開疑與工人姐姐親密 老翁港鐵站當眾隔口罩咀嘴工人

親子
13:04 2021/01/15

有網民目睹一名老翁趁妻行開,與外傭隔口罩咀嘴。

香港人口老化,不少家庭都會聘請外傭照顧長者。近日有網民分享目睹一對老夫婦跟外傭三人行外出,見老翁趁妻行開,疑與外傭有親密行為,互相隔口罩咀嘴,感到很震驚。

老翁疑背妻跟工人曖昧

該女網民前日(13日)在網上討論區「親子王國」,以「好驚人事件啊!」為題發帖,分享在啟田商場行去藍田港鐵站的所見所聞,目擊一名估計70、80歲老夫疑背著妻子跟工人姐姐有曖昧。當時一對老夫婦加一個工人姐姐同行,樓主有留意他們是因為老婦說話很大聲,妻子跟丈夫說入超級市場,跟住老公就回答妻子︰「咁我行先啦!」

女網民跟老翁及外傭同路,去到藍田港鐵站一間連鎖西餅麵包店門口,亦遇見他們,留意到他們的行為過分親密︰

見到個男人同個工人姐姐,講咗幾句唔知乜嘢說話之後,男人同工人姐姐隔住口罩大家互相錫咗一啖咀位置,之後個男人就入咗閘,工人姐姐冇入閘,只同佢拜拜。

網民斥︰唔理好醜最緊要就手

看見老翁港鐵站隔口罩咀嘴工人,大表驚訝。而網民紛紛留言斥他們的親密行為很賤格,不知醜,老翁臨老入花叢「唔理好醜最緊要就手」,難以想像他們何以如此明目張膽,希望有認識的街坊通知太太。另一方面,有網民質疑他們三人的關係,指可能入超市的人才是家傭。

更多網民分享曾聽聞家傭跟僱主或僱主家人很親密,甚至有過火越軌的行為,直言「一路都聽唔少」。

▼點擊圖片放大

yeung_ma    發表於 21-1-15 21:35

琥珀宮

2021勳章

飲左迷湯

珍珠宮

2021勳章

lily-of-valley 發表於 21-1-14 01:37
年紀大唔一定乖架, 我咁多年來, D工人個個都差不多40, 咪一樣見男人發狂。 我2012年請而家男bun andy, ...

拍笑片咁

瑪瑙宮

Cheddar85ang 發表於 21-1-15 16:33
拍笑片咁
個No. 1 又忍得個老公咁多女人。 香港, 唔斬死佢好耐啦。

個陣我問janet, 妹99 bun, 佢係No. 1, how can you stand your husband so many woman?

佢話if you love him, you can stand all his things. 鞋。

子爵府

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

StellaIp0706 發表於 21-1-13 19:12
大把咸濕伯父人老心不老?炸炸低低扮豬食姐姐,明明柯尿都滴濕鞋過吓手引都好,扮老人痴傻下流賤格!
...

我成日都有疑問,都近啦,點解重有心有力攪女女女。99就係咁話啲伯父,唔得姐,過手引 都happy

子爵府

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Wongbuddy 發表於 21-1-13 22:41
之前等車都見過呀 有個20歲鬆既姐姐(緊 tee熱褲)係咁呀sir呀sir咁叫 好嗲 然後呀sir (5x歲)就同佢痴到實咁 ...

迷戀似啲

別墅

2021勳章

櫻花公主 發表於 21-1-13 11:22
會唔會入惠康個位先係工人?

伯爵府

2021勳章

櫻花公主 發表於 21-1-13 11:22
會唔會入惠康個位先係工人?

大宅

牛年勳章 2021勳章

20162016 發表於 21-1-14 07:41
點解工人要打避孕針呀,學你話齋真係可以任玩唔嬲

如果工人放大假回老家,回港後話大肚就弊喇⋯⋯

公爵府

2021勳章

carcar0909 發表於 21-1-16 09:07
如果工人放大假回老家,回港後話大肚就弊喇⋯⋯

所以以前工人放假,都會千叮萬囑叫佢唔好搞大個肚,但冇諗過叫佢打針囉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊