自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地有無睇到啲人fb 都po依段野,

真係顯示自己無腦,你估po段野一個用家就可以凌駕左fb個規則咩
如果咁都work,咁可以起啲現金coupon後面自己加減條款啦
好心咁驚就唔好玩fb囉,又要玩又要鬧又要驚

#嚴正聲明#

臉書從明天開始
新的facebook規則,
他們可以使用你的照片。
它可以在法庭上對您的訴訟中使用。
從今天起,
您釋出的所有內容都變得公開
即使是已經刪除的訊息。

#以下是我的聲明
#我不允許facebook
#或任何與facebook相關的實體
#使用我的圖片資訊訊息或帖子
#無論是過去和未來

子爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

呢段聲明,幾年出過啦

伯爵府

耐唔耐有d人就上载d所謂聲明

大宅

係,我唔可能相信有D人智商真係咁.....

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

唔是新野啦,呢類 我一般冇視

公爵府

回覆樓主:

好少上fb, 但佢地係咪應該寫英文呢?人地fb 美國ga wo,寫中文識你老鼠?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

有,唔想歧視,不過係YC先會post呢啲野

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

因為最近fb & wa唔俾侵侵發聲, 所以好多yc四出叫人唔好用fb & wa.
我都係果句: 君子坦蕩蕩 小人戚戚然
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

不如佢地剷走佢,聲明有用咩?

伯爵府

回覆樓主:

而家好少上facebook所以唔多覺有人post,
不過我覺得好無聊

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

emt1314 發表於 21-1-13 14:20
因為最近fb & wa唔俾侵侵發聲, 所以好多yc四出叫人唔好用fb & wa.
我都係果句: 君子坦蕩蕩 小人戚戚然:waha ...

唔怪得個個吹到行叫人轉啦!
不過佢地鍾意認賊作父,咁做都明既,個腦壞左無得救
講到好驚驚咁,但轉頭又上網買嘢,俾信用卡資料,又打卡開心share,咁做又唔見佢地話驚!

侯爵府

S_family 發表於 21-1-13 14:06
好少上fb, 但佢地係咪應該寫英文呢?人地fb 美國ga wo,寫中文識你老鼠?
...

香港都有分公司架,好嗎

公爵府

小豬Pigpig 發表於 21-1-13 14:52

香港都有分公司架,好嗎

又咁講,各大保險公司夠有分公司係香港,人地份policy都寫明跟英文為準,我諗香港fd唔會用中文做base lo,但依d聲明真係得啖笑,je係入間餐廳食野,大大聲聲明入黎係食野但唔會俾錢ga la,你估間餐廳會唔會真係唔洗你俾錢食野?la,講完你都可以坐同點餐上餐,但食完走時一定都係要俾錢咁lo,fb就係你post完我照留底照share咁解lo~冇咩ge~

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

emt1314 發表於 21-1-13 14:20
我都係果句: 君子坦蕩蕩 小人戚戚然:waha ...

唔係剩係Twitter 禁佢聲咩?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

aaaiqc 發表於 21-1-13 15:09
唔係剩係Twitter 禁佢聲咩?

路透社報導,在6日的動盪後,多家社群媒體公司已對川普的帳號採取限制措施。臉書公司(FacebookInc)本週稍早表示,川普的帳號已被停用,至少停到他的總統任期結束為止。

https://www.gvm.com.tw/article/77093

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至