自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

大宅

2021勳章

回覆樓主:

係,葉翠翠

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

係佢呀

水晶宮

2021勳章

mickeyeva 發表於 21-1-14 00:31

個鼻唔靚

自由太多會令世人失去平衡

男爵府

2021勳章

係葉對對
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

水晶宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

咁夜煲劇

公爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2021勳章

mariefish 發表於 21-1-14 01:02
咁夜煲劇

你唔知現在每日夜晚播溏心咩?

子爵府

2021勳章

都幾靚女

水晶宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

chemlo0920 發表於 21-1-14 01:04
你唔知現在每日夜晚播溏心咩?

我唔知啊冇開電視,正呀呢套係好睇

大宅

2021勳章

鍾嘉欣好靚好有氣質,仲有可以見返陳法拉

瑪瑙宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

呢套好睇

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

唔太認得

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

題外話, 呢套劇的角色設定及劇情好奇異。d "細路" 個個成年人, 兩家人仲當佢地 "細路" 咁看待; 離婚並已再婚女婿仲成日去同前岳父答訕; 由細玩大的女性朋友做咗自己 aiya 阿妹,冇見咁耐, 成家人玩遊戲焗錫 aiya 阿哥, 仲要錫兩次.... 有d 痴線。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊