自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

張醫生都頂唔住了

新冠肺炎|增38個案 廟街疫區爆疫 張竹君問記者:你建議應點做
https://www.hk01.com/article/574976?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
接收最快疫情警報!立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

emilypyhui    發表於 21-1-15 19:57

珍珠宮

回覆樓主:

其實兩個人輪流上都好,日日都見傳媒其實好大壓力

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

張醫生好波

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

果班「人」真係痂膠花!外行人指點內行人呢D 好討厭。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

對住班咁低質素又自以為是嘅所謂記者,幾高eq都失控喇!
身為香港人,見到香港記者嘅質素,我真係感到羞恥!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

張醫生
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

張醫生

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

張醫生

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

張醫生

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

支持張醫生

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

1314625 發表於 21-1-15 19:20
張醫生都頂唔住了

新冠肺炎|增38個案 廟街疫區爆疫 張竹君問記者:你建議應點做

做到冇曬氣、沒完沒了~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

張醫生都頂唔住了

張醫生道德高地,插人邊個唔識呀

比d建設性行為/建議呢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

辛苦張醫生日日要應酬果理低智記者

伯爵府

張醫生都頂唔住了

張醫生,勁

珍珠宮

張醫生
日日比人審,今日玩下班妓媒,即刻口啞唖
平時張牙舞爪

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

張醫生

伯爵府

牛年勳章

好波

水晶宮

珍珠宮

回覆樓主:

張醫生串人都咁溫柔,對住呢班弱智記者忍到而家先發惡已經能人所不能

首頁
12345...6

尾頁

跳至