潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

好靚喎

伯爵府

幾靚喎

男爵府

TaboRelex 發表於 21-1-16 18:52
聽講有d嘢玩吓,可以刷咗d牛仔喎

男爵府

好靚

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

好靚呀

子爵府

我昨日都攞咗,唔知刷咗啲牛牛之後係咩呢

大宅

Mamaskhy0011 發表於 21-1-19 17:52
我昨日都攞咗,唔知刷咗啲牛牛之後係咩呢?

係 恭喜發財 呀

大宅

有冇刷一刷呀?

大宅

Mamaskhy0011 發表於 21-1-19 17:52
我昨日都攞咗,唔知刷咗啲牛牛之後係咩呢?

SA 話要big spending 先有,好羡慕呀!

複式洋房

yauyaucc 發表於 21-1-19 18:01
SA 話要big spending 先有,好羡慕呀!

我問過都話無啊
利是封都咁矜貴

複式洋房

deltakit 發表於 21-1-19 23:11
我問過都話無啊
利是封都咁矜貴

一樣呀,我買完RTW 問佢有冇利是封,佢都話要有一定spending 先有,我心諗我洗咗幾萬蚊,而家利是封都要講spending

伯爵府

pingu_ar 發表於 21-1-20 13:28
一樣呀,我買完RTW 問佢有冇利是封,佢都話要有一定spending 先有,我心諗我洗咗幾萬蚊,而家利 ...

其實H 利是封年年都係limited,只係今年多咗新客好多人唔知啫

12月送聖誕樹真係算賣大包

男爵府

一樣呀,我買完RTW 問佢有冇利是封,佢都話要有一定spending 先有,我心諗我洗咗幾萬蚊,而家利 ...

形容得太正

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

gzilla 發表於 21-1-20 14:26
其實H 利是封年年都係limited,只係今年多咗新客好多人唔知啫

H的活動呀,禮物呀,special order呀一向唔豪爽。唔知道佢地用咩準則,問sa都未必答到。

先要對佢冇期望就自然唔會有失望。網上分享睇左,知道左,就算了。對H佛系D反而開心D。
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

你sa算係咁,雖然聽左唔開心,但佢肯講老實說話比你聽。
work hard PLAY hard

大宅

jenniferK 發表於 21-1-20 15:21
H的活動呀,禮物呀,special order呀一向唔豪爽。唔知道佢地用咩準則,問sa都未必答到。

先要對佢冇期望 ...

其實應該係視乎你同sa既互動關係,正如有客鐘意揾senior sa,senior 手上多舊客,可能幾十萬都去唔到event, 新sa手上冇乜客可以邀請你,gift 當然資深既客優先,但好似之前聖誕樹要on list。可能到聖誕前,on list客黎唔到或預多咗好多,派淨sa又可送比客。所以遲啲近新年新客拎到利事封都唔奇。

大宅

jenniferK 發表於 21-1-20 15:21

先要對佢冇期望 ...

同意,相對其他大brand,H直情可以話係孤寒

別墅

回覆 hbert 的帖子

咁因為佢地無需要用events黎push sales。其他品牌都係靠events黎增加銷量。

子爵府

gzilla 發表於 21-1-20 14:26

我入咗坑三年,宜家嘅sa跟咗兩年幾,絕對唔係大客,慢慢買下嘢慢慢出下quota bag,so far 只係出咗兩個普通spec嘅b和k。前年聖誕和上年新年都係乜都無㗎,啱啱嘅聖誕sa先開始搵下我去event和有gift,前幾日都有叫我去開買嘢就攞利是封。

之前我都係係呢度睇jm們分享去event嘅經驗和佢哋嘅靚gift,我無份但都睇得好賞心悅目,今年自己都有,當然也好開心,因為啲gift真係靚。每個brand都有自己嘅遊戲規則,我覺得最緊要開心

伯爵府

Mamaskhy0011 發表於 21-1-20 17:44
我入咗坑三年,宜家嘅sa跟咗兩年幾,絕對唔係大客,慢慢買下嘢慢慢出下quota bag,so far 只係出咗兩個普 ...

我覺得有冇禮物其實冇乜所謂,有咪開心少少囉

佢啲規則實在太過唔清晰,好似我有兩個SA,我一邊有禮物另一邊係冇,但我兩邊個Account其實差唔多時間開,買嘢個數亦差唔多,係舖唔同定關個SA事就真係唔知

首頁

尾頁

跳至