自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

芒果米池 發表於 21-1-17 02:53
伏,我媽試過陣好好味,而且甜甜地,買反屋企果樽冇甜味,變相查麵包完全唔好食。
...

一樣,喺商場嗰陣佢加左糖,試食覺得好好味,買左返去自己點加都覺得唔好味,未食晒就掉左

珍珠宮

polliebb 發表於 21-1-17 15:53
一樣,喺商場嗰陣佢加左糖,試食覺得好好味,買左返去自己點加都覺得唔好味,未食晒就掉左
...

買果陣,我覺職員應該要同客人講清楚

珍珠宮

虎到金來勳章

芒果米池 發表於 21-1-17 15:56
買果陣,我覺職員應該要同客人講清楚

咁我當時係知無糖既,只係唔知自己點搞都唔似佢隻味啫

珍珠宮

polliebb 發表於 21-1-17 15:59
咁我當時係知無糖既,只係唔知自己點搞都唔似佢隻味啫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

ccaa 發表於 21-1-17 14:50
我都常買,正野嚟架,我每日食一茶匙,就咁食

我都係就咁食1-2茶匙

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

iki 發表於 21-1-17 15:13
請問fb叫咩名?thx

Pm

男爵府

sochui 發表於 21-1-17 14:51
大便會黑色?

我又唔覺喎,每日1茶匙啫,應該唔會
豈能盡如人意,但求無愧於心......

首頁

尾頁

跳至