潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-1-17 14:59
香水/唇膏都唔計spending的話,咁個SA又真係有點兒那個喎~

係聽聞,所有唔係金銀嘅首飾都唔計,好得人驚如果咁樣

別墅

回覆樓主:

我同你系twin, 我都係gold with SHW

我襯埋新入手的twilly Heart ring呀

別墅

我係HK入手bolide27, 唔需要Spending, 亦矛財力有日walkin買到

大宅

ungela914 發表於 21-1-17 10:01
想買Gold color 嘅 Lindy 26或Bolide27好耐,今日texted SA 問佢有冇,因趁加價之前買返個,然後SA話兩隻款 ...

Twilly好靚
Bolide 仲靚

大宅

火星豬仔 發表於 21-1-17 15:33

Bolide越睇越靚

複式洋房

Bolide gold 好靚

琥珀宮

回覆 ungela914 的帖子

Very nice

子爵府

Siuwor 發表於 21-1-17 20:27
Twilly好靚
Bolide 仲靚

Thank you !

子爵府

火星豬仔 發表於 21-1-17 15:33

Heart ring 我就冇見過同問過SA,因為Twilly 我用來綁個袋多咁請問可以用响90X90 絲巾度嗎?

子爵府

火星豬仔 發表於 21-1-17 15:37
我係HK入手bolide27, 唔需要Spending, 亦矛財力有日walkin買到

係JM 你講得冇錯!不過要遇到自己鐘意嘅顏色嘅話就要好勤力去巡鋪或要搵SA留

子爵府

Cheuk2012 發表於 21-1-17 22:44
回覆 ungela914 的帖子

Very nice

Thank you

子爵府

Showy 發表於 21-1-17 14:35
响美國真係超幸福,我見過好多case都係試過0 purchase history ,第一次入舖買下野,都可以出到b30, k32, ...

都唔係㗎!我諗都要視乎邊個州New york 、New Jersey 加州一定唔得!我住New york

別墅

ungela914 發表於 21-1-17 23:33
Heart ring 我就冇見過同問過SA,因為Twilly 我用來綁個袋多咁請問可以用响90X90 絲巾度嗎?
...

五得呀!佢系twilly ring

別墅

ungela914 發表於 21-1-17 23:39
係JM 你講得冇錯!不過要遇到自己鐘意嘅顏色嘅話就要好勤力去巡鋪或要搵SA留
...

係呀,我都諗吾到我可以遇到呀!

別墅

Siuwor 發表於 21-1-17 20:29
Bolide越睇越靚

仲好好用,又好好襯!我最like佢夠輕,可側咩又可手拎

男爵府

cheerbearbear 發表於 21-1-17 12:29
吾同客人show吾同嘅盤,上次去問有一間直情話一條都冇。

樓主好似響美國,如是美國沒香港那麼瘋癲

禁止發言

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至