自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

熊熊老婆 發表於 21-1-17 16:59
蓬佩奧話任何國家都唔可以阻止人民去佢哋想去嘅地方㗎
...

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

...

頭先新聞至話, 邊境美帝軍隊係咁放有毒催淚驅趕想去自由國度的人民喎

珍珠宮

Pu、lmma 發表於 21-1-18 12:08
頭先新聞至話, 邊境美帝軍隊係咁放有毒催淚驅趕想去自由國度的人民喎
吓?!尾角咁衰,無民主自由,一於冲過去。。

侯爵府

...

正確,應該係受肥佬鼓舞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

正呀! 最好香港果D都去美國

男爵府

虎到金來勳章

Pulmma 發表於 21-1-18 12:08
吾怪得禁售黎香港,好彩係甘,如果吾係放D催淚彈係香港等過期就吾好喇!

珍珠宮

畀面勳章

有毒催淚彈, 呢d係咪國際標準嚟架, 香港係咪都可以用架

子爵府

呢班係黑警黑軍阻止人民去想去的地方,肥蓬一定要發聲先得

公爵府

牛年勳章

美國又雙重標準?佢明明話任何國家都唔應該阻止人民去其他國家追求自由嘅生活㗎喎!
唔係呀話!放有毒催淚氣咁賤格?香港啲專家應該出嚟譴責下喎!

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

民主國好野

珍珠宮

puitan 發表於 21-1-18 12:32
呢班係黑警黑軍阻止人民去想去的地方,肥蓬一定要發聲先得
拜登出嚟交代~攞CCTV出嚟~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大批洪都拉斯人越境往美國 危地馬拉邊境爆衝突

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=420660

香港某啲人快啲衝去美國做難民!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

TingTing 發表於 21-1-18 12:47
拜登出嚟交代~攞CCTV出嚟~

放催淚旦話放就放! 又無舉旗 又無出示委任証! 行動編碼!

仲有d ?黃背心第4權 一個都見唔到 還我新聞自由呀

首頁

尾頁

跳至