自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

timandy 發表於 21-1-19 10:30
12年了.!由唔睇好的婚姻到而家... 真係好羨慕

大宅

ivycwl 發表於 21-1-19 13:11
老實說我覺得愛。。。很難。
老咁多,又有欠缺。
我諗係感覺有個人依靠,對方又有錢,衣食無憂當報恩咁。

我10年前見過佢老公,講真已經係好阿伯同殘障,我唔信真係因為愛而結婚

男爵府

cindy618 發表於 21-1-19 11:53
文章講緊”真”,那怕對手又乾又鞋,兩人只要拖實到老,就是幸福
...

Yes!

男爵府

ddjonas 發表於 21-1-19 09:55
她寫道:
一對夫婦的相處,沒可能每一刻都有觸電的心跳感覺。從相識、結婚,到現在,我們也經歷過不同的心 ...

信封面寫既係咪老公寫俾老婆

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

錢一定係主因,但以黎姿當時嘅狀態同樣貌,要找個有錢又後生d 同樣好d ,應該唔難,咁除咗錢,都有愛嘅

男爵府

BarbaraX 發表於 21-1-19 10:49
霎眼望落去
以為做乜有兩隻男人手喺度

我都覺

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yiyiyi 發表於 21-1-20 12:08
錢一定係主因,但以黎姿當時嘅狀態同樣貌,要找個有錢又後生d 同樣好d ,應該唔難,咁除咗錢,都有愛嘅
...

都唔係架,有錢嘅都未必有心(已經唔係講真唔真心),仲照顧埋佢家人(應該有出唔少錢幫個細佬)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Marksixsixmark 發表於 21-1-20 01:38
我10年前見過佢老公,講真已經係好阿伯同殘障,我唔信真係因為愛而結婚
...

佢老公係咪低調嘅富豪?無乜新聞講

伯爵府

cindy618 發表於 21-1-20 12:40
都唔係架,有錢嘅都未必有心(已經唔係講真唔真心),仲照顧埋佢家人(應該有出唔少錢幫個細佬)
...

認同,偏偏佢細佬果時出事,呢個男未結婚就肯出錢醫佢細佬,我信男係真心鐘意黎姿,黎就應該係報恩

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

祝福

大宅

佢老公只係結婚嗰日亮過相
之後就做咗隱形人

子爵府

ddjonas 發表於 21-1-19 09:55
她寫道:
一對夫婦的相處,沒可能每一刻都有觸電的心跳感覺。從相識、結婚,到現在,我們也經歷過不同的心 ...

無錢會不會咁講呀

瑪瑙宮

clmutter 發表於 21-1-20 13:11
佢老公只係結婚嗰日亮過相
之後就做咗隱形人

係喎,佢做生意架?

瑪瑙宮

pinky-peach 發表於 21-1-20 12:58
認同,偏偏佢細佬果時出事,呢個男未結婚就肯出錢醫佢細佬,我信男係真心鐘意黎姿,黎就應該係報恩
...

以佢咁照顧個細佬和家人(報導係咁講),有個男人全力support,仲俾佢自由度搞醫美生意

男爵府

yiyiyi 發表於 21-1-20 12:08
...

黎姿咁既背景,我覺得難。無幾多個李嘉欣

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我認為最重要是「錢」....
佢老公真係幫咗佢屋企人唔少...我覺得佢都值得嘅

珍珠宮

Marksixsixmark 發表於 21-1-20 01:38
...

我喺公司附近見過馬生幾次,我會用報恩嚟形容呢段關係

大宅

Mrs.Chan 發表於 21-1-19 09:58
兩隻手都有啲乾喎,要揸返多啲 cream 喎

公爵府

Mrs.Chan 發表於 21-1-19 09:58
兩隻手都有啲乾喎,要揸返多啲 cream 喎

其實都有懷疑過相中的兩隻手是否馬先生和馬太?

下面是馬生的手,有少許甩皮,可能天氣乾燥,男人唔鐘意揸cream 所致啦!

上面是馬太的手,一般以50歲女人的手都是這樣,但指隙下面的指骨位有繭,而且馬太曾經係明星,現時從事醫療美容,馬太身嬌肉貴點會有繭?
恭賀新禧,迎春接福!

伯爵府

錢係開始過左12年應該係家人

首頁

尾頁

跳至