想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

HOPEFORBB 發表於 21-1-20 15:57
回覆 AngelLauWong 的帖子

你有無check過免疫同凝血問題,另外你check過子宮內膜都無問題?

我第三次放之前做了宮腔鏡
同有吃類固醇加亞士匹靈

男爵府

2021勳章

咁你先生啲精子就無做過"精子斷裂"測試?我記得我幾年前做IVF時,我搵資料搵過有呢啲問題,好似都係會影響IVF結果

你試吓上網搵吓,睇吓邊度有呢啲測試

大宅

AngelLauWong 發表於 21-1-20 07:35
我們兩個做ivf前check了所有,一切正常,只係先生精不活躍左少少。但係ivf 人工將個精同卵結合,成功做胚 ...

明白, 話說想當年我哋放咗一次就中咗兩個, 但係嗰兩個唔係好聽話前後腳走咗。 之後我哋2個睇咗一個中醫幾個月, 咁就有咗, 而家阿仔已經兩歲幾。
有時啲嘢就係咁橋, 越想去有就冇

複式洋房

著唔倒床可能因為子宮膜厚度問題? 我諗起個時搵藍醫生做ivf, 放胎前佢會幫我check 子宮厚度, 跟住放胎會幫我搵個好既位置, 大慨13-14萬倒

洋房

Morningcrystal 發表於 21-1-21 15:52

著唔倒床可能因為子宮膜厚度問題? 我諗起個時搵藍醫生做ivf, 放胎前佢會幫我che ...

我厚度足夠

複式洋房

AngelLauWong 發表於 21-1-20 07:40
佢一次ivf 多少錢?我剛剛的ivf 抽卵至放胎用左十七八萬(emoji)

請問邊到做?

複式洋房

我政府做ivf, 抽左2次卵,第二次一粒都養唔到(emoji)

洋房

回覆 WWHTSF 的帖子

那政府還能繼續抽嗎

大宅

陶淵明 發表於 21-1-20 22:15
明白, 話說想當年我哋放咗一次就中咗兩個, 但係嗰兩個唔係好聽話前後腳走咗。 之後我哋2個睇咗一個中醫 ...

請問你睇邊個中醫,可以pm 嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊