美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

後生時覺得唔洗擦野,成日舒於打理.宜家三十幾歲,D眼紋出晒嚟,勁核突!
唔會去整容,想問大家有乜產品可以改善吓.
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

回覆 C9losser 的帖子

我宜家買咗幾款眼精華同眼霜用咗一段時間了,好似無乜改善
總買埋眼膜,得閒就敷緊都係無鬼用

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

回覆 ChanKiki月月 的帖子

做機唔係一二次解決到問題既,同埋唔一定解決到問題,我要三思謝謝你!

侯爵府

回覆樓主:

有得補救,但要時間,用心搽啲work的,好的產品,做埋家用機
,要補充骨膠原,撫平細紋。三十幾歲比起四十歲還後生,keep 住保養,付出的努力會見到效果。但好的護膚品唔省得

子爵府

lilian.chim 發表於 21-1-19 11:57
後生時覺得唔洗擦野,成日舒於打理.宜家三十幾歲,D眼紋出晒嚟,勁核突!
唔會去整容,想問大家有乜產品可以改善 ...

你用邊隻眼霜?我用skii RNA 覺得好好呀。眼紋冇乜,額頭乾紋都淡咗。我而家係先用Vichy mineral eyes 保濕再加skii RNA鎖水。

我乾性肌覺得有效,而家連頸紋都用。

男爵府

減齡達人勳章

回覆 yin-ting 的帖子

眼霜宜家用緊Lamer金色最貴系列鎏金煥顏精華眼霜$3,300, 眼精華咗雪花秀珍雪$1850買咗Lancome小黑瓶,Estee lauder小棕瓶,蘭蘭花,Fresh黑茶,都閑置咗,用咗覺得無用

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

眼紋出咗是好難 減,我已經買過好多搽眼嘅嘢搽,做埋RF 希望 保持住唔會再加深或嚴重落去

大宅

回覆樓主:

講真,你之前一路冇保養,出曬紋先搽野,用幾靚幾貴嘅眼部產品都唔會快見效。做機啦!

男爵府

減齡達人勳章

回覆 NokNokB 的帖子

我明,我好明,所以好痛苦

男爵府

減齡達人勳章

回覆 難離難捨 的帖子

等我睇吓有無Sis有好提議又試埋先,做機將會是最後一個選擇

子爵府

唔知你嗰啲紋多成點,如果一直冇保養已經出咗好耐你而家搽咩都應該冇乜作用,真係要試吓做機睇吓會唔會可以減淡啲。搽嘢有用除非你係剛剛出嘅細紋就可以即刻無左,出咗一段時間真係難啲

別墅

lilian.chim 發表於 21-1-19 11:57
唔會去整容,想問大家有乜產品可以改善 ...

搽嘢係唔會無紋架喎

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我啲眼紋,是用一隻眼霜敏感之後出來的,所以減極都減唔到

侯爵府

lilian.chim 發表於 21-1-20 10:35

眼霜宜家用緊Lamer金色最貴系列鎏金煥顏精華眼霜$3,300, 眼精華咗雪花秀珍雪$1850買 ...
要用機加強保濕

侯爵府

lilian.chim 發表於 21-1-20 10:35

眼霜宜家用緊Lamer金色最貴系列鎏金煥顏精華眼霜$3,300, 眼精華咗雪花秀珍雪$1850買 ...

我無用好貴,我每次買護膚品幾樣夾埋幾百至千幾二千。除左搽啱自己皮膚,要做下家用機,食內服supplement, 保養需要時間慢慢改善

男爵府

減齡達人勳章

回覆 babyballball 的帖子

都係呢幾月既事,宜家WFH成日係屋企會照鏡至發覺

男爵府

減齡達人勳章

回覆 澄子媽媽 的帖子

即係要接受現實?! 好難想時光倒流

男爵府

減齡達人勳章