自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

對佢黎講生命真係好兒戲
呢種人真係要受下教訓

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

LekGirl 發表於 21-1-19 12:23
佢真係做得好絕囉!

直頭衰格,個腦唸咩

公爵府

點解我睇不明白。即係美國的代母無法向美國政府證明自己只是代母,不用負養育責任。所以如果顧客拒絕辦理手續,美國政府就要將嬰兒交給福利部門?如果係咁,美國政府應該可以掌握代理孕母的顧客的資料,叫顧客或biological parents負責任。又,係咪鄭爽簽紙,中國政府就會承認嬰兒中國國籍?成件事點解睇極都唔明

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

sukkiu 發表於 21-1-19 12:45
正常人都做唔出呢D事,重敢講自己係佢粉絲.

嗯。。。真係見到有粉話唔會脱粉,即刻好多人叫佢唔好講嘢,睇下事態發展先

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

sukkiu 發表於 21-1-19 12:21
佢一向行為好有問題,但都紅,我睇佢班班粉絲點護佢.

佢真係徹頭徹尾根本就唔應該紅!

本身個人都好有問題

水晶宮

女一善良人設澈底崩壞

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

搵代母筆費用都唔平㗎喎,佢找咗數未?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

alicego62 發表於 21-1-19 12:49
點解我睇不明白。即係美國的代母無法向美國政府證明自己只是代母,不用負養育責任。所以如果顧客拒絕辦理手 ...

相信鄭張兩人之前請律師處理代孕(領養), 兩個細路嘅出世紙父母欄上面已有鄭爽同張恒嘅名,法律上佢地係父母,代母應該冇監護權同撫養權。如果要帶細路離境,必須父母同行,如果只有一個父親或母親帶住,必須有缺席果位嘅書面信,同意同行果個帶細路離境,以防止拐帶人口,或離異父母爭奪撫養權。而家話鄭爽拒絕處理,拒絕簽名,佢唔要兩個仔女,但亦唔俾男方帶佢地返中國,咁就唔會有人知果兩個細路嘅母親係佢,亦冇人知佢曾經請代母,有冇隱婚就唔知,但一定係想將呢d事實隱沒,原本真係冇人知,男方都喺美國超過一年,而家爆出嚟,已經變成好多人知。

伯爵府

.....

公爵府

rose-mag 發表於 21-1-19 13:00
相信鄭張兩人之前請律師處理代孕(領養), 兩個細路嘅出世紙父母欄上面已有鄭爽同張恒嘅名,法律上佢地係父 ...

Thx

珍珠宮

相信鄭張兩人之前請律師處理代孕(領養), 兩個細路嘅出世紙父母欄上面已有鄭爽同張恒嘅名,法律上佢地係父 ...
其實有留意國內娛樂新聞,其實鄭爽份人係好情緒化。又神經質,又自我。拍緊劇話收工就收工自己走左去,去做直播帶貨又發脾四,個响內地個名都唔好得好邊。

不過唔知佢份人衰成咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sukkiu 發表於 21-1-19 12:04
我好憎鄭爽.

佢爸爸既樣都唔似系誠實既人

珍珠宮

SandyKL 發表於 21-1-19 12:27
不尊重人,唔尊重自己,男女都任性,代咩母呢?婚都未結,腦卤未生埋。男嘅好啲,女嘅係人渣。
...

至少男嘅肯負返基本責任

珍珠宮

kayen 發表於 21-1-19 12:19
微博話佢特登唔簽,等男方攞唔到BB回國,可以被迫給別人收養,咁就冇手尾跟
...

鄭爽好賤格!
小紅書有講,但訊息有點亂,這篇較詳細!
但見到照片,男手抱一個,手拖一個,好似有一歲!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

紫翹 發表於 21-1-19 13:07
其實有留意國內娛樂新聞,其實鄭爽份人係好情緒化。又神經質,又自我。拍緊劇話收工就收工自己走左去,去做 ...
玩遊戲輸左就罷拍.搞到個拍檔第二次見到佢,都怕左佢.

子爵府

WB 不停有更新爆料

女嘅一Q清袋,人格破產
秒脫億粉

王國長老

其實有留意國內娛樂新聞,其實鄭爽份人係好情緒化。又神經質,又自我。拍緊劇話收工就收工自己走左去,去做 ...

好多業內人都話好震驚,尋日微博好幾多知名娛樂圈博主都唔敢評論,因為實在太驚人,訊息量好大,又唔知有幾真,不竟實在係好冇人性嘅行為,直至錄音爆光,聽得出係鄭爽同佢父母嘅聲音,至有人陸續發聲,鐵粉們今次跌晒眼鏡,原來之前果d野蠻失常痴線嘅行動已經係小兒科,冇辦法再幫呢個女人搵到籍口解釋,因為佢實在係非常惡劣嘅一個人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

嘩!心腸人品差到丫!

珍珠宮

小S有個節目,鄭爽做嘉賓,小S直言話佢無表面咁純情,話佢係心機女!

侯爵府

回覆樓主:

本身代孕係個人選擇,但制造了一個生命出嚟,然後不負責任咁遺棄,好自私。之前睇追光已經覺得佢太隨心,鏡頭前說話都唔避忌,原來係本性嚟。

首頁
12345...17

尾頁

跳至