自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

《萬千星輝頒獎典禮2020》早前圓滿結束,最有話題性嘅一幕,絕對係王浩信奪視帝多謝太太陳自瑤(YoYo)時,但YoYo竟毫無表情,「黑面」一幕引起網民熱議。而曾經同YoYo拍過拖嘅前無綫主持「阿感」黎國輝,近日以前男友角度探討YoYo嘅黑面真相,佢表示對於YoYo黑面已見怪不怪:「我同佢一齊7年,佢Always都黑面,因為佢係處女座,(黑面)都唔係一件好奇怪嘅事。」另一位主持人梁梓禧(Roland)亦在旁附和:「我同佢溝通唔到,佢好處女座。」

之後阿感又以20年前舊愛身份分析:「我諗呢件事鬧佢屋企人都唔得,要去到好大,關乎到佢嘅個人利益。因為處女座嘅關係,佢好着重安全感,如果你令佢完全失去信心同安全感,或者對你完全失望,我覺得就會咁嘅樣。」不過好多網民對於阿感呢個抽水行為非常反感,紛紛留言:「分咗手咁耐仲要消費前女友」、「男人老狗肉酸到。」

網友寸阿感(右)喺度抽水!

【Stand Up Roland附送阿感】Part 2
呢條賤種中坑仲有Part 2好狗
https://www.youtube.com/watch?v=ZDhLSzgouHM

https://youtu.be/88OhcJG6DkQ
留言正比片好睇

水晶宮

回覆樓主:

原來佢地拍過拖
咁yoyo都似係易發脾氣嗰類型嘅

大宅

公開數前度呢估男人都幾冇品

珍珠宮

陳年舊事仲拎來講
舊愛個女都大到識睇電視啦
好心積下啲口德啦
分手仲唱人地
拍拖果時當然睇盡一個人陰暗面啦
洗佢落井下石咩
真心無品

rainbowchuuu3    發表於 21-1-19 20:01

子爵府

回覆樓主:

真係極無品嘅男人

伯爵府

cke123 發表於 21-1-19 19:33
公開數前度呢估男人都幾冇品
仲要廿年前,賤種格加樣,紅唔起抵佢,好耐無見過呢類厚面皮偽人

水晶宮

小源 發表於 21-1-19 19:36
仲要廿年前,賤種格加樣,紅唔起抵佢,好耐無見過呢類厚面皮偽人

我fd同佢拍過拖,都話呢個男人好cheap

男爵府

所以咪前男友囉男無品

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

ex 唔該大方啲啦!

男爵府

小家, 正cheap 精!

男爵府

回覆樓主:

個男真係好肉酸,內到外都肉酸都呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小源 發表於 21-1-19 19:30
《萬千星輝頒獎典禮2020》早前圓滿結束,最有話題性嘅一幕,絕對係王浩信奪視帝多謝太太陳自瑤(YoY ...

失敗者一名,冇資格去批評人

侯爵府

回覆樓主:

oh! 個男係嘜水,消費前女友,博眼球真係口賤,唔怪得冇人識

水晶宮

回覆樓主:

Cheap

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿感,對呢個人無好感﹗

問下佢前女友阿旦又點評價佢先啦﹗超﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

cheap 精男

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

cheap男

子爵府

回覆樓主:

呀叔係做呀伯前全力抽水刷存在感

大宅

回覆樓主:

男是loser

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好cheap呀呢個人,都分開咗n年啦,仲攞出嚟講

首頁
12345...6

尾頁

跳至