自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

近來夜晚12點重播,以前冇睇過,因為溏心1太好睇,冇興趣睇溏心2

原來好好睇,紅姐(米雪)演得好好,我生活中真係遇過咁嘅人,口口聲聲為你好,其實係為自己,但唔係人人睇得出佢真面目

另外,法拉好靚

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

有睇呀~~~晚晚都睇~~~

子爵府

回覆樓主:

晚晚追,好多紅星

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

晚晚追

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

晚晚都有感動位

男爵府

以前冇睇過,近排重播有睇,但係覺得睇到好攰,日日都家嘈屋閉,明明好小事又嘈到拆天

男爵府

lingw. 發表於 21-1-19 20:40
近來夜晚12點重播,以前冇睇過,因為溏心1太好睇,冇興趣睇溏心2

原來好好睇,紅姐(米雪)演得好好,我生 ...

有呀,好好睇,劇情好緊湊,之前做嗰陣時冇時間細心睇,依家睇返好精彩

珍珠宮

有睇,不過嫲嫲有時好嘈好煩

伯爵府

管家仔應該呢套拎視帝 但夏雨條友...TBB要俾佢

珍珠宮

有睇
後底乸棒殺前頭婆仔女
一睇林峯就好悶

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

呢套好好睇,我翻睇了2次,其實我鐘意呢套多過睇溏心1個套,呢套劇情緊湊啲,阿月做得好好,佢在官塘電話亭個幕好感人,次次睇都跟住喊。法拉個角色又係正,而且佢比溏心1時更靚,不過要佢配陳寶珠個仔,唔多襯囉! 個陣睇完呢套,好鐘意法拉。成套野菊姐最嘈,又野蠻又麻煩。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

之前中秋節嗰陣睇咗了

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

上個月先啱啱翻煲完,睇到琴姐場場戲都激動鬧人真係鄧佢牙煙,估唔到今個月會走咗

男爵府

牛年勳章

回覆 199707100304 的帖子

係呀!我鍾意睇阿月呀!係觀塘電話亭果兩幕都好感動。
最最最正係「嫲嫲係大廳」,估唔到呢個月琴姐就走左

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

好睇,晚晚追,不過一有鬧交戲就好嘈

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Zong56 發表於 21-1-19 21:35

係呀!我鍾意睇阿月呀!係觀塘電話亭果兩幕都好感動。

係呀,呢套劇佢(阿月)角色成日都好委屈。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

我係餓底 發表於 21-1-19 21:30
上個月先啱啱翻煲完,睇到琴姐場場戲都激動鬧人真係鄧佢牙煙,估唔到今個月會走咗
...

我又係早排先翻睇完。

男爵府

牛年勳章

係喇!成日比Sa姨蝦,之後又比嘉美蝦,佢好委屈

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

有, 亞car整鈴聲好爆笑
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

米雪就係憑呢套拎視后

首頁
12345...7

尾頁

跳至