自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

木土土 發表於 21-1-20 16:04
1蒙家慧,真係超黑人憎,呢套出軌戲,要怪晒小三,男方嬲唔落

記得當時蒙嘅角色唔討好, 所以冇乜出嚟一切做宣傳

珍珠宮

lilian.chim 發表於 21-1-20 16:17
唔得咗1既內容, 宜家要追埋2先肯瞓覺,覺得2好好睇.
如果返做1,都會追

我都係

珍珠宮

自由自在228 發表於 21-1-20 12:55
1 鍾嘉欣成日喊一餐
2 菊姐好煩又嘈

第一次播時覺得鍾嘉欣成日喊, 好煩, 唔鍾意佢個角式, 十幾年後重播, 個人多咗唔開心經歷, 感覺唔同咗

伯爵府

回覆樓主:

以前冇睇過

而家追緊2,睇到徐子珊......個咀

珍珠宮

Wongbuddy 發表於 21-1-20 12:49
回覆 kingawa 的帖子

1 係咪講賣鮑魚架? 唔太記得

係呀~所以套劇名叫溏心風暴~溏心鮑魚

男爵府

牛年勳章

saladhk 發表於 21-1-23 15:08
記得當時蒙嘅角色唔討好, 所以冇乜出嚟一切做宣傳

其實以蒙當時嘅年紀,同陳法拉、鍾嘉欣都唔同年齡層,講到係學校死黨... 真係冇乜說服力

珍珠宮

Zong56 發表於 21-1-23 15:38
其實以蒙當時嘅年紀,同陳法拉、鍾嘉欣都唔同年齡層,講到係學校死黨... 真係冇乜說服力:igiveup ...

我又唔覺佢哋年紀有大分別, 我啲同學都有啲個樣生得後生, 有啲個樣生得成熟。

公爵府

1,我記得蒙嘉慧鎖門果一下聲,常在心聽到果一下聲內心掙扎果場戲

2,C6近來陪我睇,佢話最賤格果個都係Jo飽,令每個人都受苦

男爵府

牛年勳章

saladhk 發表於 21-1-23 16:21
我又唔覺佢哋年紀有大分別, 我啲同學都有啲個樣生得後生, 有啲個樣生得成熟。
...

蒙嘉慧:1973年
陳法拉:1982年
鍾嘉欣:1984年

蒙同鍾實際年齡相差11年,好難想像佢地中學一齊旅行,一枝牙刷兩份用...

首頁

尾頁

跳至