潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

求分享.... 每一次在官網見到靚袋時,一係就不能加入購物籃,一係就加入購物籃後不能付錢....永遠見到都買不到(emoji)(emoji)(emoji)

有冇姊妹可以分享成功要訣......(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

公爵府

親子王國15週年勳章

等運到

子爵府

其實同入shop買嘅道理差不多.... 勤力巡舖 (網) 和緣份

男爵府

ren2811 發表於 21-1-20 00:18
求分享.... 每一次在官網見到靚袋時,一係就不能加入購物籃,一係就加入購物籃後不能付錢....永遠見到都買 ...

要快手呀

wcpcelia    發表於 21-2-4 09:48

男爵府

回覆樓主:

我買到

運氣,袋出時,1秒內你又上網看到 or長期check住

打咭資料快,我計過,我約4-6秒打晒所有資料

到比到錢,也會被cancel單,我比到錢,但都被cut單(無數次)

所以有人買到心灰。如果我冇工返,在家,鬥快網購,可以接受呢個游戲

H袋不是必須品,隨心吧

H袋,我只會靠自己買 (BKCLE全部在店買到)配件才會有機會在reseller買, 網購唔到,就等旅行時買。

男爵府

可以入定卡資料架,或直接用PayPal 啦,咁當然你都要一早預設晒PayPal資料

同埋我會將個網站設定咗記得個login ID,我而家直情係用face ID去登入,快好多

子爵府

ren2811 發表於 21-1-20 00:18
求分享.... 每一次在官網見到靚袋時,一係就不能加入購物籃,一係就加入購物籃後不能付錢....永遠見到都買 ...

長期log in 住, 入定晒所有收貨人資料, patment 用 paypal, 網絡用返4g/5g,?下午香港時間3:00開始補住英國網, 英國早過法國, 法國都係相同做法。 記低現時有幾個袋, refresh 等袋, 會自動logout , keep 住睇下有無被 logout, 我之前係咁買到袋、 馬仔、 rodeo, 不過而家難左好多, 我早就放棄了。 希望你買到。

大宅

fooksquare 發表於 21-1-20 02:25
我買到

咩原因會被cut 單?

男爵府

wl8715 發表於 21-1-20 08:54
咩原因會被cut 單?

我重來冇出電郵問,買唔到就算

不過我自己覺得一個袋不會得一個客比到錢,佢地會人手cut左多餘既單

我也幾肯定cut單後,有機會再放出黎,因我見過很多次 (GP, Evelyne, 色唔掂個D貨)

在US買Scarf, 有貨,不是hot item, 2個人,1個買到,1個比唔到錢, 有貨的。

試過到比錢,要人手打billing address(之前已入晒資料),要求入postal code, 所以入乜都過唔到

我覺得H online store有電腦系統阻你,因系統有晒ip, billing address, shipping address, card record, search record and frequency record.

伯爵府

首先要有運,其次係要得閒成日捕住
真係捕到眼痛都捕唔到我最想買嘅袋

大宅

要不斷F5但又有機會俾佢block
所以都係睇彩數多,買到都可以cut單

大宅

多謝大家分享....似乎機會是相當低....

昨晚看到的.... 1分鐘冇晒.....

wcpcelia    發表於 21-2-4 09:48

大宅

fooksquare 發表於 21-1-20 02:25
我買到

你在官網買到c嗎? 而家不知何時才有機會去旅行...

男爵府

ren2811 發表於 21-1-20 14:13
你在官網買到c嗎? 而家不知何時才有機會去旅行...

BKC一定在鋪頭買,我在歐洲買的。

男爵府

fooksquare 發表於 21-1-20 10:14

我重來冇出電郵問,買唔到就算

有電腦系統阻??我發覺唔知點解就算見到有人share 官網有某樣野,就算我極速上網睇,都完全見唔到果件貨,正常最多見到件貨not available 啫,但係我見都見唔到覺得好奇

別墅

Showy 發表於 21-1-20 15:18
有電腦系統阻??我發覺唔知點解就算見到有人share 官網有某樣野,就算我極速上網睇,都完全見唔到果件貨 ...

h網係估你唔到..閃1秒就消失...入到cart俾唔到錢。禁多2下就封ip~.~所以佛系買。唔好上甘多好毒XDD

大宅

請教下JM,用邊間集運? 用開個間得英國倉

別墅

ren2811 發表於 21-1-20 14:11
多謝大家分享....似乎機會是相當低....

昨晚看到的.... 1分鐘冇晒.....

mini lindy個隻係咩色呢?好靚

大宅

fooksquare 發表於 21-1-20 14:15
BKC一定在鋪頭買,我在歐洲買的。

請問歐洲買又有咩技巧?都要配貨先出聲問,還是一開波就問自己要咩呢?

男爵府

Showy 發表於 21-1-20 15:18
有電腦系統阻??我發覺唔知點解就算見到有人share 官網有某樣野,就算我極速上網睇,都完全見唔到果件貨 ...

只係睇有咩貨,常常出呢個畫面,一直驗證唔到,一定係佢地系統阻我

首頁

尾頁

跳至