自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

昨晚林肯記念碑亮起400盞燈,新任正副總統及伉儷齊齊追悼因新冠肺炎死去的人...如果唔係狂人特朗普,死亡人數應該可以大減一半或以上...R.I.P.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

R.I.P:
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

.

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

RIP

「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

40萬

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

40萬真系幾誇張,就快超越二戰時美國死亡人數,重點系呢個數字仲未完。

公爵府

子爵府

2024年龍年勳章

櫺囹桼 發表於 21-1-20 12:59
昨晚林肯記念碑亮起400盞燈,新任正副總統及伉儷齊齊追悼因新冠肺炎死去的人...如果唔係狂人特朗普,死亡人數 ...

只少可以悼念
有些地方,會給你知真實數字嗎?
Life must go on

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

40萬!

RIP

男爵府

wln 發表於 21-1-20 14:21
只少可以悼念
有些地方,會給你知真實數字嗎?

印度?

水晶宮

咁多RIP

伯爵府

牛年勳章

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

RIP
視人命如糞土
龍鳳媽

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

RIP

珍珠宮

回覆樓主:

rip
平民何辜,天佑。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

rip
侵仔真係癲唔係扮架,宜家美國仲有好多人唔帶口罩

珍珠宮

RIP

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

珍珠宮

RIP

首頁

尾頁

跳至