自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Jamesmama 發表於 21-1-25 18:58
我昨天在百佳買$69.9/2盒,原來上網訂平咁多多,蘿蔔好味,但食完好口渴
...

我食過蘿蔔糕,略削會難煎,我蒸就ok,配料少多屬肥立肉/立腸,我21號特價買(因就到期)$18,這價錢當食個早餐,我覺得ok

子爵府

Jamesmama 發表於 21-1-25 18:58
我昨天在百佳買$69.9/2盒,原來上網訂平咁多多,蘿蔔好味,但食完好口渴
...
如口渴咪味精好重

公爵府

好媽媽勳章

熱媽 發表於 21-1-25 19:16
如口渴咪味精好重

係呀
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都正想問,邊隻好味?

公爵府

好媽媽勳章

AMYCHAN3 發表於 21-1-25 19:12
我食過蘿蔔糕,略削會難煎,我蒸就ok,配料少多屬肥立肉/立腸,我21號特價買(因就到期)$18,這價錢當食個早 ...

我又唔覺得難煎喎
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

熱媽 發表於 21-1-25 19:16
如口渴咪味精好重

淮山糕我覺得ok喎,唔口渴,裏面有啲淮山爽爽地,幾好食

首頁

尾頁

跳至