自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

唔係政治

應該係場內規定要戴口罩
見到好多台下參與者喺布口罩內笠咗KN95
有啲女士嘅布口罩好靚,係同套衫/頸巾配色

總統拜登用有logo布口罩
副總統賀錦麗夫婦就用普通黑色外科口罩

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

牛年勳章

見到有個肥佬直頭將口罩拉低
仲有唔知係咪拜登孫女抱住果b 都無戴

大宅

小倩 發表於 21-1-21 00:37
唔係政治

應該係場內規定要戴口罩

開頭見到克林頓嘅口罩跌落鼻下面

公爵府

係佢地把口話暴力唔可以改變政治真係好0好笑

伯爵府

回覆 小倩 的帖子

新總統講嘢又長又噚

伯爵府

牛年勳章

厚多士 發表於 21-1-21 01:09
回覆 小倩 的帖子

新總統講嘢又長又噚

都係上次浸浸講左幾耐

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

新總統唔似78歲

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

goldpiglet 發表於 21-1-21 01:15
新總統唔似78歲

似98

珍珠宮

厚多士 發表於 21-1-21 01:09
回覆 小倩 的帖子

新總統講嘢又長又噚

我見有老人家好似瞓著左

王國長老

sasa@uk 發表於 21-1-21 01:18
我見有老人家好似瞓著左

唔出奇
我喺畢業禮聽嘉賓講10分鐘都

王國長老

回覆樓主:

有專人出嚟清潔講台

珍珠宮

mmpo 發表於 21-1-21 01:05
係佢地把口話暴力唔可以改變政治真係好0好笑

係,成段演說照copy,可以在香港同班害蟲講一次!

首頁

尾頁

跳至