潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

太幸運了吧? 24 歲 就擁有了

https://www.youtube.com/watch?v=YWxMgCFW314&list=PL-IxPoWTgB9p30LOeHNXwWfz9MdIEd6xT&index=21

男爵府

yolandapets 發表於 21-1-21 02:37

https://www.youtube.com/watch?v=YWxMgCFW314&list=PL-IxPoWTgB9p3 ...

好勁仲要可以黑金, 金金二選一

伯爵府

我有個朋友早幾個月同我講walk in Lee Garden 買咗個Kelly. 但佢多口問SA有冇P18,個SA竟然話要排。
佢咁講我咁聽,真係唔知真定假。
我無問佢係咪即日已經買咗好多野,但即日出到都好似無乜見到呢度講過。

大宅

aidan08 發表於 21-1-21 11:40
我有個朋友早幾個月同我講walk in Lee Garden 買咗個Kelly. 但佢多口問SA有冇P18,個SA竟然話要排。
佢咁講 ...

Impossible !

wcpcelia    發表於 21-2-3 15:56

男爵府

佢咁講 ...

呢度有人即配即出架我爬文見到

但你朋友係真係咩都無買就攞左個Kelly?

男爵府

https://www.youtube.com/watch?v=YWxMgCFW314&list=PL-IxPoWTgB9p3 ...

好離地呀!

可以揀Birkin or Kelly!

Birkin 有black and gold 俾佢揀!

仲要係Birkin 25!

佢仲可以飲多杯咖啡諗諗先!

0配貨!

乜墨西哥經濟真係咁差咩?

伯爵府

hattienail 發表於 21-1-21 11:53
呢度有人即配即出架我爬文見到

但你朋友係真係咩都無買就攞左個Kelly?

我無問呀,等我下次見佢問真D。

男爵府

Showy 發表於 21-1-21 11:58
好離地呀!

可以揀Birkin or Kelly!

我估應該本身都唔係經濟好好,如果唔係唔會有咁多非法移民湧入美國

男爵府

佢咁講 ...

Walk in竟然買到Kelly

伯爵府

佢咁講 ...

即配即出唔出奇,我都試過配夠後即日有袋,但walk in 0配的話,喺香港買到就真係無乜可能~

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-1-21 13:01
即配即出唔出奇,我都試過配夠後即日有袋,但walk in 0配的話,喺香港買到就真係無乜可能~
...

Same here
我上次都可以即刻有
不過 walk in zero spending
其實有兩個sa都同我講過千祈唔好信小紅書或者啲朋友講
佢話真係冇可能會出現

男爵府

有時呢啲睇吓就算
其實喺小紅書都睇唔少
就係本身自己一早已經買咗10幾萬
然後嗰日去到淨係買袋
咁張單就只會得個袋
然後佢哋就會話自己係零配貨

子爵府

佢咁講 ...

呢啲朋友反而你要諗佢其實係唔係買假嘢
但記
就同你講零配
咁佢咪可以用假嘢又以為無人知囉

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

liumeowjen 發表於 21-1-21 13:21
有時呢啲睇吓就算
其實喺小紅書都睇唔少
就係本身自己一早已經買咗10幾萬

同意。constance我知係可能。bk就好多年前法國和日本可以。

另一個原因係不停刨bk跟住買左個a。然後不停周圍的人講零spend講都自己都信埋。

男爵府

Carriegerrard 發表於 21-1-21 13:46
呢啲朋友反而你要諗佢其實係唔係買假嘢
但記
就同你講零配

好明顯係唔識玩呢個遊戲
又唔知有配貨件事
可能自己買咗個A
咁咪會諗住吹水話自己Walk in買到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

日本銀座真係零配, 但多數B35 K32的大碼袋, 定價都稍高的, 至於法國零配都不太可能拿到BKC, 但配貨了又未必有BKC, 呢點又要注意!! 香港, 沒零配可能, 1倍都感恩啦, 低於1拿到BKC直頭神仙sa!! 現在睇小紅書和香港jm分享, 1是基本, 預1.5安全, spending唔可能你以為得.... 其實等待期間又買下咁, 真係over 1.3-1.5!!! 睇過一位國內人住香港的, 在TST (佢自己在小紅書講), 即買20萬左右,即出黑B25!! (12月時) 真假真心唔考究, 人地講咪睇下囉~~
◕順其自然啦~♥ ◕

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kekka 發表於 21-1-21 15:08
日本銀座真係零配, 但多數B35 K32的大碼袋, 定價都稍高的, 至於法國零配都不太可能拿到BKC, 但配貨了又未必 ...

依家法國總店都難零出。不過去到法國所有H產品都平d點都有著數。
work hard PLAY hard

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

kekka 發表於 21-1-21 15:08
日本銀座真係零配, 但多數B35 K32的大碼袋, 定價都稍高的, 至於法國零配都不太可能拿到BKC, 但配貨了又未必 ...

B35 k32 好多人都見過
同埋有時啲顏色都未必能夠接受
加上又要收稅
所以除非真係好鍾意
一般啲人都係要再考慮
但呢啲就真係零配貨

大宅

hattienail 發表於 21-1-21 11:10
好勁仲要可以黑金, 金金二選一

係呀,如果係我,兩個都買晒佢,反正唔洗配貨

首頁

尾頁