自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

SandyWu 發表於 21-1-23 21:25
我係新手貓奴,第一次同獨立貓義工成功领養了一家三口貓貓,好好彩我個貓義工好好人,但我也聽過好多人申请 ...

Sandy, 我都好好彩,遇到愛猫友,讓我們家「得米」 ,小白猫今朝揍回家
難溝通的猫義工,第一關都過唔倒,嗰時好失望 。年尾快新年,好多人添置家居物品,格仔網都要行多幾間家品店,才搵齊岩size買,為了揍猫b,我們一家人都好忙

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

吉蒂0603 發表於 21-1-24 11:34
Sandy, 我都好好彩,遇到愛猫友,讓我們家「得米」 ,小白猫今朝揍回家

...
好得意,我家都有一隻白貓.

子爵府

sukkiu 發表於 21-1-24 11:38
好得意,我家都有一隻白貓.

從前我家對老猫 ,所以,再揍白猫咪,感覺緣分。

複式洋房

你們個個都領到貓. 可否介紹給我. 請PM我吧!

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

..............
ToBy GiNNy VinCent

複式洋房

吉蒂0603 發表於 21-1-24 11:34

Sandy, 我都好好彩,遇到愛猫友,讓我們家「得米」 ...
好可愛, 點解我遇不到............找貓義工找到個人好灰心了.

首頁

尾頁

跳至