自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

想8下佢去日本做咩? 同點樣申請?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

記憶中佢爸爸係練馬師,收人當然唔錯,無生活負擔嘅當然趁後生見識多D啦
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

lojo11 發表於 21-1-22 09:33

我都想
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

Giant 發表於 21-1-22 09:34
記憶中佢爸爸係練馬師,收人當然唔錯,無生活負擔嘅當然趁後生見識多D啦 ...

練馬師好好搵的嗎?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

去日本娛樂圈發展

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 21-1-22 08:24
去外地生活唔容易,一切都要從頭黎過,預祝佢有好既前程
後生仔吾捱過吾知苦,出去見識下都好,無野輸無包伏。

伯爵府

lojo11 發表於 21-1-22 09:33

會唔會係working holiday?
尋日聽電台,原來吳葉坤也是襯30歲前去了日本wh.

珍珠宮

有d好似e kids其中一個成員

公爵府

bmuimami 發表於 21-1-22 09:41
練馬師好好搵的嗎?

幫馬主贏到冠軍
恭賀新禧,迎春接福!

水晶宮

puitan 發表於 21-1-22 09:46
去日本娛樂圈發展

有講唔係演藝

水晶宮

好似係management trainee

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

細個嘅時候真係幾精靈!
大咗就.......變咗咁多.....
若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

回覆樓主:

完全唔認得喎
都唔係呢個樣既

首頁

尾頁

跳至