自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

頭先睇到報導
鄭爽醜聞遭全面封殺
拍咗嘅戲要做後期制作face off
仲要賠償廣告商損失
大大話話要賠兩丶三億

范爺逃税都係補交&守行為,之後都仲有機會
鄭呢鋪人格破產,只會淪為過街老鼠
真係一子錯,滿盤皆落索

如果佢依家肯簽字俾三父子回國
雖然佢放棄母親呢個責任
至少無辜稚子唔會變成棄嬰孤兒

珍珠宮

小倩 發表於 21-1-21 23:18
頭先睇到報導
鄭爽醜聞遭全面封殺

就算佢而家簽紙,都冇得翻身

ada0707    發表於 21-1-22 10:07

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

成家都有問題。
2父女係微博d回應都奇奇怪怪,個女寫果d野真係隻隻都識,但成編野完全睇唔明想講乜。
個老豆就不停話張恒係渣男,騙財騙色,又係隻字不提2個小朋友。

真係抵比廣電局封殺

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

redhot 發表於 21-1-21 23:33
就算佢而家簽紙,都冇得翻身

既然佢冇得在娛樂圈翻身, 唔洗擔心俾子女回來影響佢人氣,
更應俾男友帶子女回國養,
好過去孤兒院.
總之唔洗佢俾錢養或見面,
有人格都應去簽名同意男友帶子女回國,由家人養大.

伯爵府

回覆樓主:

估吾到佢人品咁差
之前睇左微微一笑很傾城都幾like佢

珍珠宮

就算女方肯簽字帶BB回國,跟著咁的父母,都唔知係好定壞。

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jasmine-4711 發表於 21-1-21 23:41

既然佢冇得在娛樂圈翻身, 唔洗擔心俾子女回來影響佢人 ...

棄養會唔會關怕仔女分身家嘅問題

翡翠宮

c.vieri 發表於 21-1-21 23:40
成家都有問題。
2父女係微博d回應都奇奇怪怪,個女寫果d野真係隻隻都識,但成編野完全睇唔明想講乜。
個老 ...

他們本來打算結婚及用代母在美國生b. 但因某些事分手,當時代母們已有7個月肚, 所以她說已唔打得胎, 但唔想要.

鄭爽結不成婚就唔想要子女, 但男友肯獨力養(兩個b)及帶他們回中國.
因為男友冇美國居留權,以旅客身份逾期居留一年湊b, 不可再拖, 爸爸要出境, bb 就要入孤兒園.
她拒絕簽名同意俾男友養或帶走.我估她怕做未婚媽媽形象會大跌, 不想子女在中國出現.

最後男家用錄音爆她大鑊, 她唔認都唔得, 仲賠上事業

珍珠宮

Anpanmama 發表於 21-1-21 23:55

分乜身家,死左先有得分嘅啫

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

Jasmine-4711 發表於 21-1-21 23:56
他們本來打算結婚及用代母在美國生b. 但因某些事分手,當時代母們已有7個月肚, 所以她說已唔打得胎, 但唔想 ...

係已經結咗婚,有人check 到佢地排期係美國3月會打離婚官司。

翡翠宮

可以立遺囑, 一人俾一元了事.有一元已可當分左身家俾佢地.

珍珠宮

小倩 發表於 21-1-21 23:18
頭先睇到報導
鄭爽醜聞遭全面封殺

本來有一絲絲可憐佢,但都係同情佐兩秒
呢d可能就係佢要為自己自私,冷血既行為埋單。
希望佢經過今次,好好反省一下,心地要配得上容貌。做返個有血有肉既人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

對B好惨!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

佢賠上身家都唔夠冚欠債
應該無乜可以分俾子女

珍珠宮

應該唔係啦,分身家都要人死佐先分到啦
我覺得佢地感情破裂,係大陸如果女人拖住小孩,係俾人睇唔起,好難再搵過好人家㗎。所以女家先極力反對。再加上,佢冷血,唔係自己肚出就覺得唔係自己仔女,無必要負責任啊。所以唔要對仔女。

珍珠宮

小倩 發表於 21-1-22 00:02
佢賠上身家都唔夠冚欠債
應該無乜可以分俾子女

佢身家應該唔止兩三億掛?買間大屋都億幾了。

王國長老

蘋果姐姐^_^ 發表於 21-1-22 00:04
佢身家應該唔止兩三億掛?買間大屋都億幾了。

借錢買㗎
賣樓都唔掂

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

聽講佢有情緒病? 有少少擔心佢會唔會睇唔開

男爵府

點講都好,佢七個月要人落仔,之後又唔肯簽名比兩個小朋友跟爸爸返中國,好冷血無情!抵佢一舖清袋!

珍珠宮

藴藴 發表於 21-1-22 00:10
點講都好,佢七個月要人落仔,之後又唔肯簽名比兩個小朋友跟爸爸返中國,好冷血無情!抵佢一舖清袋!
...

做咩去到咁絕?

首頁

尾頁

跳至