自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

昨日已經發覺,個Yuu app問題,入唔到去,睇唔到分,打去萬寄O CS,佢話冇收到客戶話過有問題,一切正常,叫我問番yuu, yuuCs 電話無人聽,我Del App再安裝,入番密碼,睇番啲分正常。

水晶宮

啱啱入去,冇問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係入都入唔到呀﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

我無事喎。。
今朝仲換埋$20優惠卷買嘢

複式洋房

我D分都冇哂!!!

水晶宮

畀面勳章

edhepp 發表於 21-1-22 15:05
我今早 update 了 APP, 順利登入.

照咁睇, 要更新APP, 然後登入, 咁就冇事 ...

出事嘅多數係最早期,用萬寧邀請碼注冊的會員 程式並無提示用戶更新,就無故終止用戶使用,用戶自行更新,被要求輸入“身份認證碼”,因為用邀請碼注冊,何來身份驗證碼 所以登入唔到,更新唔到,再加上如果多次try驗證碼,輸入錯誤幾次,就會再次封鎖

edhepp    發表於 21-1-24 13:09

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

701003 發表於 21-1-22 15:03
call咗C S,佢問我yuu ID係咩 我都唔知係乜鬼,舊A/C都無埋,鬼知呀
...

Yuu ID 咪係個QR code 度寫左囉!
舊A/C都冇埋?
咁我又好奇你點知你冇晒分呢?
你用手機號碼登記㗎,你打去CS,
佢問你 yuu ID,你唔知,果位CS都應該話俾你知,
係邊度睇到,你開到apps. 你即時都可以答佢。
就算你登入唔到,又唔記得 yuu ID no ,
佢都可以Check咗你電話同個人資料後,
重set 密碼俾你再登入。

我建議你再打多次搵CS。

珍珠宮

GARDENERS 發表於 21-1-22 13:53
有冇jm今日開yuu時要重新登入,我今日買野時要重新登入,買完發覺之前啲分冇哂,唔知攪錯左咩 : ...

今朝一樣,要 delete app再安裝過

子爵府

701003 發表於 21-1-22 15:42
出事嘅多數係最早期,用萬寧邀請碼注冊的會員 程式並無提示用戶更新,就無故終止用戶使用,用 ...

1)我都係用萬寧邀請碼註冊嘅
2)我部機會自動更新,剛查左,9小時前已更新,唔怪得要我重新登入。
3)我都試過你嘅情況,俾佢鎖咗個Apps,所以我打去CS度,問佢點樣解鎖,仲有問埋佢個驗證碼點樣更新,因為我已經唔記得我當時有冇填,我唔記得佢有冇答我,但係總之,我係可以set個密碼重新登入去。
因為登入只需要電話號碼同密碼,係密碼入極唔啱佢先至叫你要驗證碼,唔理密碼定驗證碼,多次錯誤下俾系統鎖係正常,你網上銀行多次錯誤都鎖你啦。

都係果句,打去CS度,如果係佢哋因為更新而令到一班客戶麻煩,
佢哋有責任教你點樣可以入番戶口,同埋俾番D分會員。

水晶宮

畀面勳章

observer 發表於 21-1-22 15:44
Yuu ID 咪係個QR code 度寫左囉!
舊A/C都冇埋?
咁我又好奇你點知你冇晒分呢?

C S要我自己揾舊收據上的yuu ID號碼,我揾到俾佢,結果係.....

C S的答覆係,舊帳戶已無,新帳戶由零開始

男爵府

回覆樓主:

最奇係我連yuuid都唔同左 已打去cs等左好耐先有人聽,話要搵人覆我叫我等

象牙宮

回覆樓主:

死囉,登入唔到,唔記得密碼了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

用到喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

701003 發表於 21-1-22 15:59

C S要我自己揾舊收據上的yuu ID號碼,我揾到俾佢,結果係... ...

唉~
呢個apps 個 IT 要打八十大板!
同意你咁激氣,確實抵鬧!
好彩肯轉返舊a/c D 分俾你,
其實佢IT 出錯都唔係第一次,
幾個月前,有一日係apps主頁(一開apps出果版)
出個Reminder 話換 coupon 最後一日,
等我一時心急,冇去獎賞嗰版查核,
即時用積分換咗coupon,後來發覺根本唔係最後一日,
打去CS度嘈,叫佢哋唔好再出呢啲誤導會員嘅錯誤!
我果次如果唔係比佢哋咁呃咗,咁聖誕節做個快閃優惠,
我就可以換張$55 coupon!

水晶宮

畀面勳章

observer 發表於 21-1-22 16:36
唉~
呢個apps 個 IT 要打八十大板!
同意你咁激氣,確實抵鬧!

仲未俾返舊分我㗎!C S只係話幫我“申請”“嘗試”將舊帳戶積分轉到新帳戶

子爵府

減齡達人勳章

無事, 啲分仲係度

子爵府

牛年勳章

我都係連app都開吾到,之後更新左,登入番密碼已經可以,D分仲係到

水晶宮

畀面勳章

無話可說 發表於 21-1-22 16:21
死囉,登入唔到,唔記得密碼了

我好明白 我頭先都係咁 打hotline冇人聽, 用massager留言冇人睬....最終網友教我去Facebook留言,好快有人回應

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫人重新由O黎過,佢係咪儍架,定當個客儍架!

子爵府

701003 發表於 21-1-22 16:40
仲未俾返舊分我㗎!C S只係話幫我“申請”“嘗試”將舊帳戶積分轉到新帳戶 :igiveu ...

部門做野要時間,你等幾日,冇消息再追,
依家你理據係你度,有埋ID居然迫個客重新開戶口,
點解唔可以俾返番舊a/c D 分呀!
講出黎都笑死人呀,咁叫人點再用你個yuu 呀!

首頁
12345...7

尾頁

跳至