自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

昨晚凌晨時份仲未 正常番,終於忍唔住 del左佢重新再裝過,好彩比我撞啱個密碼,d分喺番度。

男爵府

我最唔明嘅係我張八達通有自動增值,點解有時會賺到500 yuu points,有時冇?

伯爵府

育兒性格勳章

docomo 發表於 21-1-23 14:03
昨晚凌晨時份仲未 正常番,終於忍唔住 del左佢重新再裝過,好彩比我撞啱個密碼,d分喺番度。
...

咁就好喇!
個密碼有無抄翻低?
依家買本書都係用Apps儲分,我已經記唔到咁多,所有密碼都寫响簿仔度。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

GARDENERS 發表於 21-1-22 13:53
有冇jm今日開yuu時要重新登入,我今日買野時要重新登入,買完發覺之前啲分冇哂,唔知攪錯左咩 : ...

server死左

放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

vincielau 發表於 21-1-23 16:05
咁就好喇!
個密碼有無抄翻低?
依家買本書都係用Apps儲分,我已經記唔到咁多,所有密碼都寫响 ...

我一向有寫低,但唔知點解偏偏就冇 yuu果個,好彩估得到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

docomo 發表於 21-1-23 16:10
我一向有寫低,但唔知點解偏偏就冇 yuu果個,好彩估得到

想問下pwd駛唔駛要英文字母, 幾多個位?
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 16:12

要英文字加數字,初初撞唔啱,咁我記得而家有d係要求其中一個英文字係要大寫,再試就啱左

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 16:12

唔記得要幾多個位,但通常都係要8個以上。

象牙宮

docomo 發表於 21-1-23 16:15
要英文字加數字,初初撞唔啱,咁我記得而家有d係要求其中一個英文字係要大寫,再試就啱左
...

yeah! 感激你! 入到了
放下自在

大宅

katherine.k 發表於 21-1-22 15:01
你打電話去yuu問

請問電話號碼?

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 16:23
yeah! 感激你! 入到了

你又係唔記得有一個字要大寫?

象牙宮

docomo 發表於 21-1-23 16:47
你又係唔記得有一個字要大寫?

係囉! 試左幾個都唔啱, 無乜頭緒所以問你
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 16:56
係囉! 試左幾個都唔啱, 無乜頭緒所以問你

你d積分喺唔喺度?前面有人話重新登入但冇晒d分,我初時都驚,但我唔係有好多分,所以博吓,就算冇哂都只係小小肉痛

水晶宮

要重新登入, 完全冇印象set 左咩pw, 仲lock埋, 要2小時後要try, 好彩最後都入到

象牙宮

docomo 發表於 21-1-23 17:04
你d積分喺唔喺度?前面有人話重新登入但冇晒d分,我初時都驚,但我唔係有好多分,所以博吓,就算冇哂都只 ...

當然喺度喇! 即刻cap返會員qr code, 頭先去惠康就係login唔到, 唔買住
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 17:38
當然喺度喇! 即刻cap返會員qr code, 頭先去惠康就係login唔到, 唔買住
...

我昨日喺開唔到 QrCode之下去惠康買嘢,咁我冇得 do個 code,只用 enjoycard比錢(有綁 yuu),咁今朝入番個 app之後,發現昨日買嘢d分係有儲入去。

象牙宮

docomo 發表於 21-1-23 17:45

我昨日喺開唔到 QrCode之下去惠康買嘢,咁我冇得 do個 code ...

我唔帶呢張咭出街
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 17:48
我唔帶呢張咭出街

我本來習慣用八達通比錢,但知道用 enjoy card會多d分之後就改用佢。

象牙宮

docomo 發表於 21-1-23 17:51
我本來習慣用八達通比錢,但知道用 enjoy card會多d分之後就改用佢。

呢期會用wechat同livi bank
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 21-1-23 17:54
呢期會用wechat同livi bank

我剛剛都研究緊想開 livibank/zabank, 貪佢多優惠。

首頁

尾頁

跳至