自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

giagia 發表於 21-1-22 18:18
如題

我樓上都係...... 以前返工唔覺,現在有時在家工作,屋企zoom, 成日聽到佢揼揼揼。
好彩佢唔係勤力到不停揼,但一日總有段時間係咁。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

子爵府

話題差唔多係日經,其實都講過好多次
推嘢聲揼野聲波子聲好多時都係啲喉管發出㗎

我又唔明,點會有人一日到黑喺屋企揼嘢呢

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

sugarcheung 發表於 21-1-22 18:30
話題差唔多係日經,其實都講過好多次
推嘢聲揼野聲波子聲好多時都係啲喉管發出㗎

肯定唔係喉管,因試過佢太嘈,c6上樓上話佢,佢道歉,個排靜了一輪。之後過了一段時間又黎料。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

琥珀宮

199707100304 發表於 21-1-22 20:49
肯定唔係喉管,因試過佢太嘈,c6上樓上話佢,佢道歉,個排靜了一輪。之後過了一段時間又黎料。
...

其實佢做咩咁嘈

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mandy952 發表於 21-1-22 21:06
其實佢做咩咁嘈

佢自己解釋啄肉餅,但啲聲似鎚仔揼野。
但佢唔係好誇張,好長時間好嘈既話,我地都忍佢。上次投訴佢都係星期日,係咁持續揼,c6先忍唔住上去話佢。

伯爵府

giagia 發表於 21-1-22 18:18
如題

樓上劏左房之後簡直惡夢,成家痴線,乜聲都有,小至波子大至掉重物,各種聲音都有,每日不停。忍左半年,同管理員反映都冇用,自己親自上去,D新移民惡到不講理。連垃圾姐都話佢冇公德心

琥珀宮

199707100304 發表於 21-1-22 21:21
佢自己解釋啄肉餅,但啲聲似鎚仔揼野。
但佢唔係好誇張,好長時間好嘈既話,我地都忍佢。上次投訴佢都係星 ...

早幾年試過凌晨三四點就揼野,係不停有人投訴左一段時間先改到早上六七點先揼野

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

same
早上8點就拉櫈, sat sun都係
最近晚上搞搞聲,唔知係咪玩撐艇機(emoji)

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mandy952 發表於 21-1-22 22:57
早幾年試過凌晨三四點就揼野,係不停有人投訴左一段時間先改到早上六七點先揼野
...

慘.....

琥珀宮

199707100304 發表於 21-1-22 23:15
慘.....

試過佢一揼野就有人開窗大聲鬧返上去,呢招幾work

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

同我樓上一模一樣!不分晝夜嘈過不停

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

同我樓上鴨似嘅

男爵府

我樓上都係 日揼夜揼 鑽野 凌晨 朝早 一星期都冇休投訴距 .距仲打電話係距樓上吵 .點知比保安捉到佢吵

首頁

尾頁

跳至