自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

waterlilymonet 發表於 21-1-23 19:31
中年人三大迷惑:邊個係鄭爽?邊個係華晨宇?邊個係張碧晨?

唔使迷惑, 你唔識佢三個即係內娛根本你冇興趣, 唔好嘥時間研究

水晶宮

auhiyo 發表於 21-1-23 19:37
抖音爆料,張以前係 exo私生飯,仲係勁跟張藝興出哂名。

佢係出名EXO四大私生飯,之後仲參加KBS比賽韓國女團出道,然後再參加中國好聲音,所以d人形容佢唱腔係「韓腔」(似韓劇OST),好多人都知。仲有好多整容及金主傳聞。

公爵府

BK Milk勳章

Elenalan 發表於 21-1-23 19:48
佢係出名EXO四大私生飯,之後仲參加KBS比賽韓國女團出道,然後再參加中國好聲音,所以d人形容佢唱腔係「韓 ...

我真係唔知,我只知佢去好聲音同涼涼。

伯爵府

20091 發表於 21-1-23 16:42
照女的寫話,自己一個人決定懷孕生B,男人完全不知情。生完再帶B認爸爸,個人感覺,女人思維有問題。
...

有人爆料,花花比左一億加別墅,個女先肯發長文咁寫。正常女人唔會咁掛,真係好亂

男爵府

回覆樓主:

講真,如果花花一早係唔想要個B,張碧晨夾硬生左出黎,個男就一定肯要?係渣男既,係點都唔會要唔會認。
要落戶藉花花都要同B女驗DNA,佢唔驗唔認,有邊個迫到佢?衰啲講,佢咁紅,身家又厚,可以為左自己事業,用錢打發張碧晨就解決問題。
其實站在張既角度,佢地兩個都係歌手,和公司有合約,重有那些代言和廣告,有左身孕又唔公布得真係有可能好徬徨。如果佢真係好愛個男人,又見男既事業當紅,真係未必想自己影響左男既事業。

男爵府

瀟灑兔兔 發表於 21-1-23 20:14
有人爆料,花花比左一億加別墅,個女先肯發長文咁寫。正常女人唔會咁掛,真係好亂
...

比左一億加別墅,重叫個女發長文?有無咁蠢!比得出手就叫個女直情收聲唔好爆佢出黎啦!

水晶宮

26days 發表於 21-1-23 20:19
比左一億加別墅,重叫個女發長文?有無咁蠢!比得出手就叫個女直情收聲唔好爆佢出黎啦!
...

張未必肯為了一億收山,佢自己都搵到錢。
張唔爆,都怕俾人查到,小朋友會長大,女通常似老豆

遲早俾人爆,不如夾定口供自爆。

伯爵府

Elenalan 發表於 21-1-23 20:24
張唔爆,都怕俾人查到,小朋友會長大,女通常似老豆 。
...

都有可能,自己唔主動係哩個時候爆,事後被人爆兩個都涼涼了。

男爵府

...

佢生得就預咗有爆破既一天,紙包唔住火。
而且佢自己都搵到,個女又國外生,做單親又何妨?假設花花真係唔想人知,佢時不時屈下花花比錢養女重有著數。

男爵府

...

其實花花自己有才又有財 ,又係富二代,成條大水喉,所以點解啲人覺得張,生完成年後先講比花花知,比人覺得較攻心計。

侯爵府

auhiyo 發表於 21-1-22 20:18
唔係收埋生b點解唔比個男人知?你都識講佢都有份啦!咁係相愛既情況下為乜離開?
...

講係咁講,可能係男既知,以為佢會落咗去,但女既捨不得生了下來,現在為了孩子可以有戶口,未攬晒問題上身,讓男的形象得以維持,唔駛被爆係渣男。

水晶宮

26days 發表於 21-1-23 20:57
其實花花自己有才又有財 ,又係富二代,成條大水喉,所以點解啲人覺得張,生完成年後先講比花花 ...

我始終覺得張係單方面好愛花,所以想個女跟老豆姓,諗住仲可再續前緣。如果求財,一早可以要脅勒索。佢自己又唔係搵唔到錢。

花有才有財,但不能否認本質係渣男,賣純情孤獨音樂「男孩」人設,即使事件爆出後,工作室第一時間強調花以單身和未婚身份去共同撫養個小朋友,所有聲明同孩子的媽劃清界線去安撫「女友粉」,但事實係2個人地下情到2018年10月張碧晨頂住大肚仍然喺內地有工作行程,花有乜可能唔知女方大肚? 而家出左聲明,花粉認個B但唔肯認孩子呀媽,又捧花係好爸爸,仲為花花不能正常戀愛結婚有孩子而可惜(!)覺得花被迫做爸爸好可憐(!)完全腦殘粉!男嘅唔搞女嘅會大肚咩?

水晶宮

HangMami 發表於 21-1-22 21:45
本來我還看過一些男方的節目,覺得有才華
但這件事完全讓人無法認同
...

me 2

侯爵府

Elenalan 發表於 21-1-23 21:21
我始終覺得張係單方面好愛花,所以想個女跟老豆姓,諗住仲可再續前緣。如果求財,一早可以要脅勒索。佢自 ...

男既要搞但唔戴套先係最大問題,唔想有b,就要做安全避孕,女既又唔保護自己,兩個都有責任。

男爵府

我始終覺得張係單方面好愛花,所以想個女跟老豆姓,諗住仲可再續前緣。如果求財,一早可以要脅勒索。佢自 ...

咁佢地又真係無結婚喎!因為大家和傳媒都想知佢地係咪已經結婚或將會結婚。
我又睇過話個女係同花分手後先發現大肚。咁分開左對方之後大肚,未必會問個肚係邊個架啦。

男爵府

waterlilymonet 發表於 21-1-23 19:31
中年人三大迷惑:邊個係鄭爽?邊個係華晨宇?邊個係張碧晨?
我其寶都唔識鄭爽,淨係知佢做追光吧!主持。
華晨宇一首歌都唔識,仲記唔到佢叫華晨宇定華宇晨。
張碧晨就淨係識佢唱三生三世首“涼涼”好好聽。

男爵府

yeunghung 發表於 21-1-23 21:42
男既要搞但唔戴套先係最大問題,唔想有b,就要做安全避孕,女既又唔保護自己,兩個都有責任。
...

戴套唔代表絕對安全,你又知人無戴?淨係睇bk,都見好多意外

子爵府

認同你,女方自己搵到,求財完全不需要生B,而且一年後先爆出來

男方好多腦殘粉

子爵府

purple_onion 發表於 21-1-23 21:33
me 2

所以歌聽下,戲睇下就好
千祈唔好太投入,明星都係普通人

子爵府

2018復活節勳章

明明係渣男,仲要造作到好偉大,承認及照顧個女,攞埋好爸爸人設,我對他利用個女搏粉絲同情覺得好反感。

首頁

尾頁

跳至