潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 11:21
影落就好似黑色

都唔係吖!我一眼睇幅相就覺得係深藍色呢!

男爵府

我有個mini bolide都係呢個色 我覺得好易襯啊 之前有p9我都冇要

複式洋房

影落就好似黑色

其實佢冇黑色咁實色,好靚呀你個袋

大宅

sip594 發表於 21-1-23 12:01
你係邊間買?我反而喜歡深色

Pp呀,我見拒on shelf 所以有點興趣

公爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 09:16
佛系心態去H
見到隻mini roulis 2Z bleu nuit 色就買左
但返家又睇到好似黑色

你用慣深色袋,如果轉用淺色,你未必會常用。Blue nuit好襟睇,我覺得好易襯衫。我都鍾意深色,最初買H都有買其他顏色,依家反而轉番買黑色。你所謂嘅靚色,又指乜嘢顏色系烈。

大宅

如果係我自己就會偏向細袋用sharp color

男爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 12:54

我想知而家買幾錢?有冇加價?
堅持到底, 就是勝利!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好靚
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

wastewater 發表於 21-1-23 14:50

應該係加左1千 我印象好似貴左少少 (57)

男爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 15:41

咁應該加左,我上個月買56700
堅持到底, 就是勝利!

男爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 15:41

咁應該加左,我上個月買56700
堅持到底, 就是勝利!

大宅

影落就好似黑色

好靚丫!

男爵府

回覆樓主:

我有三個Night Blue, 好靚呀,加 條Twilly, 已有不同效果

大宅

wastewater 發表於 21-1-23 14:50

宜家賣57500

大宅

我都有個Bolide 31 Blue nuit ,一d都唔覺得似黑色

男爵府

影落就好似黑色

留心d睇係深藍色。如果你多着黑色衫,對比之下一睇就知唔係黑色

男爵府

nanaanna 發表於 21-1-23 12:54

你係入去已經見到?還是要問才取給你睇?

我自己心儀mini c同 K25,但真係唔想玩配貨,而且又覺得自己好似冇咩貴氣和場合用。諗緊不如買個mini R或mini 2424.好似襯自己多啲,而且常用度高d

但有個疑問,個miniR冇拉鍊和扣,只係攝塊皮去個扣到,會唔會好易sir或跌d野出嚟呢?呢個設計會唔會令人好冇安全感?可否分享一下你用後感?

大宅

sip594 發表於 21-1-23 19:04

我自己心儀mini c同 K25,但真係唔想玩配貨,而且又覺得自己好似 ...

我入去嗰時經過櫥窗之前,就見到佢放咗上架。咁啱嗰個時候下一個係到我,所以我一入去就問佢攞咗落嚟睇。我諗呢款佢一上架就可以買,所以佢冇問我check Account,就直接買俾我。

大宅

sip594 發表於 21-1-23 19:04

我自己心儀mini c同 K25,但真係唔想玩配貨,而且又覺得自己好似 ...

不過我未用啊,所以比唔到意見你。但我諗呢度好多Jm 呢款袋,可以分享吓

大宅

nanaanna 發表於 21-1-23 09:16
佛系心態去H
見到隻mini roulis 2Z bleu nuit 色就買左
但返家又睇到好似黑色

請問JM 喺邊間買?

隻色靚吖

首頁

尾頁

跳至