自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

1月23日,屋企人生日,訂了盆菜,話送貨2-7,點知差唔多9點先到~打開盆菜無左隻龍蝦,嬲到震!仲要話4-6人分量,我地6人食完全吾夠飽~另外我再加單海鮮,象拔蚌話半斤一隻,點知係 bb象拔蚌,仲要勁多沙又吾新鮮~完全中伏~大家睇下,貨不對辦!對方只賠$200了事,之後完全吾再回應

21:00頭先再上網check~先發現盆菜係外判,地址款式一模一樣,人地寫明係4人分量,佢仲死撐6人可以食,依家仲吾回應我,實在太過份

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁衰?邊間呀,請提示。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

my005 發表於 21-1-24 14:53
咁衰?邊間呀,請提示。

題目有寫

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

infong2011 發表於 21-1-24 14:53
題目有寫

送餸?原來係店名黎架,多謝提醒。

咁你有無去投訴佢地?佢有無咩跟進?

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呢種象拔蚌,尋日街市 $10x/斤,佢話一斤大概4-5隻

大宅

ChloeMa 發表於 21-1-24 15:00
呢種象拔蚌,尋日街市 $10x/斤,佢話一斤大概4-5隻

我得二隻

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁差

大宅

TMC3012 發表於 21-1-24 15:02
咁差

之前訂過幾次收貨都吾差~點知今次訂盆菜出事,仲要分開二次送貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有無同佢攞返隻龍蝦?至掃興係諗住一家人食得開開心心,點知结果係咁! 雖然唔關自己事但自己會怪自己安排得唔好囉

水晶宮

謝謝提醒

大宅

my005 發表於 21-1-24 14:55
送餸?原來係店名黎架,多謝提醒。

投訴完退回$200完事~但係尋日餐生日飯,背脊骨落,全家人肚住餓等食,不停催~係甘話就到就到,諗知7:20分先 call gogo van~等到差唔多9點~仲要食吾飽

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咁衰,真係要blacklist!

大宅

Gorgor0612 發表於 21-1-24 15:05
有無同佢攞返隻龍蝦?至掃興係諗住一家人食得開開心心,點知结果係咁! 雖然唔關自己事但自己會怪自己安排得 ...

下次重要節日,真係吾好送貨~要自取~買個教訓

珊瑚宮

infong2011 發表於 21-1-24 15:07
投訴完退回$200完事~但係尋日餐生日飯,背脊骨落,全家人肚住餓等食,不停催~係甘話就到就到,諗知7:20 ...

咁真係好掃興。

大宅

SEPS 發表於 21-1-24 15:07
咁衰,真係要blacklist!

去佢 facebook 睇返評語先知尼排甘差~真係吾好貪平

伯爵府

唉!呢啲黑店害人不淺!搵錢都唔好咁離譜!

大宅

my005 發表於 21-1-24 15:09
咁真係好掃興。

係呀~我最慘!屋企人知吾關我事~但係我都勁吾好意思

大宅

chadtanner 發表於 21-1-24 15:11
唉!呢啲黑店害人不淺!搵錢都唔好咁離譜!

諗住貪方便~免費送貨!點知出事~下次都係去實體店買

伯爵府

infong2011 發表於 21-1-24 15:12
諗住貪方便~免費送貨!點知出事~下次都係去實體店買

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

冇龍蝦,有冇退返錢?

首頁

尾頁

跳至