時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

如果係,學生返學可唔可以照掛cam,慎防黃老師打心口或課堂荼毒?

之前有單幼稚園3歲學童因為爸爸係警察比黃老師打心口

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 21-1-26 17:05

禁止訪問

男爵府

Wakaranda 發表於 21-1-26 16:02
200% 贊成

之前有一單, 個細路話 : 我老豆係差人, 奉旨打同學心口 ...

同831死人一樣,睇法輪功亂吹就當真
前年警察子女唔比黃屍師生恰就已經執到

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

200% 贊成

之前有一單, 個細路話 : 我老豆係差人, 奉旨打同學心口 ...

毒果顛倒是非,內容都唔合邏輯

「日前網上討論區流傳有家長講述其女兒被幼稚園老師虐待,包括在堂上讓小朋友玩角色扮演遊戲,問誰有家人是警察就扮警員,其他同學扮「暴徒」」https://hk.appledaily.com/local/ ... 3VCMWKOYODYXXFWLJE/

https://www.google.com/amp/s/m.discuss.com.hk/amp_viewthread.php%3ftid=28576873

事實個版本係:

係黄師,叫小朋友(A) 扮演差人+小朋友(B本身家人係警察) ,然後叫扮差人嘅小朋友(A) 打果位小朋友(B)嘅心口喎!

男爵府

capricornbb 發表於 21-1-26 16:20

「日前網上討論區流傳有家長講述其女兒被幼稚園老師虐待,包括在堂上讓小 ...

其實真係好同情yc,比人呃咁耐,已經分唔清現實與幻想
睇最近判案咁多yc都自稱弱智,過度活躍,証明到智商應該會影響人的判斷力及其政治取向

子爵府

geminialing 發表於 21-1-26 16:25
睇最近判案咁多yc都自稱弱智,過度活躍,証明到智商 ...

唔值得同情,太 (盟塞). 一成不變,不接受他人意見,唔肯放開眼界,到今日仲執迷不悟,唔抵可憐。

水晶宮

真係躉被真正抹黑嘅人辛苦

成日要費唇舌澄清事實真相

水晶宮

mimi987 發表於 21-1-26 15:42
如果係,學生返學可唔可以照掛cam,慎防黃老師打心口或課堂荼毒?

之前有單幼稚園3歲學童因為爸爸係警察比 ...

呢啲xx黃老師,真係

水晶宮

「日前網上討論區流傳有家長講述其女兒被幼稚園老師虐待,包括在堂上讓小 ...

呢啲真係人渣到冇得救!

水晶宮

20162016 發表於 21-1-26 16:34
呢啲真係人渣到冇得救!

呢d毒師就真正欺負弱者(3歲小朋友),不是哪些30歲的小朋友

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

有圖有真相

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

水晶宮

capricornbb 發表於 21-1-26 16:29
真係躉被真正抹黑嘅人辛苦

走9嘅策略嚟嘅,抹黑毒媒配合放大,煽動愚民反中反政府,到你澄清佢唔報導,愚民都當真

子爵府

要呃人先要呃到自己,佢哋呃得好成功。

水晶宮

ricecooking 發表於 21-1-26 17:11
走9嘅策略嚟嘅,抹黑毒媒配合放大,煽動愚民反中反政府,到你澄清佢唔報導,愚民都當真
...

明報之前不實抹黑報導,大大版面篇幅,刊登澄清只一小角

水晶宮

2024勳章

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

呢位人士怎麼了?

子爵府

2521 發表於 21-1-26 17:39
要呃人先要呃到自己,佢哋呃得好成功。

黃人跟本接受唔到一直被呃,唯有繼續扮落去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

個老師咁衰

男爵府

好多黃人知真像,只系吾願認自己錯,唯一方法令自己好過D就系堅持信錯的方法同事,從中令自己好過D
同一直重複提錯的問題系為左轉移視線,也因佢地一直重複相同問題,令解釋的人也會覺厭,之后也不再回佢地,咁佢地再出同樣的貼,冇人解釋下,佢地就會覺自己正確
所以呢D誤導舊話,黃人不停貼,對佢來講點都系好,你回就正明左佢地轉移視線成功,你吾會佢地就會算佢地正確

男爵府

竟然係咁 咁佢出口術無打人但事實卻傷害咗信小朋友 唔理係咩政治取向 但唔能夠保持中立係無資格做教育 其實政府應明文學校不能涉政 全部要保持中立

首頁

尾頁

跳至