潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實我可以配貨,同佢買條twilly 加隻馬仔,有無機會有。。
個日去左TST,當然佢先會話check下機有無貨,然後問我仲有無其仔野想睇~~咁我話想睇下twilly ,但佢之後都係話無貨!見到好多人都話walk in買到,真係好羨慕。。。
唔到最後都唔想代購☹️☹️

大宅

應該就係唔洗配,之前係放架上,岩心水可以就咁買。

大宅

Miss_cy 發表於 21-1-26 17:45
其實我可以配貨,同佢買條twilly 加隻馬仔,有無機會有。。
個日去左TST,當然佢先會話check下機有無貨,然 ...

我之前係on shelf就見到,連問都唔使問佢倉有無貨,努力巡舖會有收鑊既

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

個日去左TST,當然佢先會話check下機有無貨,然 ...

馬仔太熱到爆,邊可以當配貨。

work hard PLAY hard

子爵府

馬仔都絕對唔係你話想買就買到

伯爵府

有JM分享過P仔黑金配到0.7

同埋Twilly真心唔算配貨啦
如果個SA好nice拎個靚袋俾你
我都一定識做買多一兩樣野

至於馬仔 更加唔係話有就有

大宅

我本身一心入去想買clic H,睇完就順口問有無p仔深色金扣,佢話check下再叫我試真d隻clic H係咪鐘意,我話係就要呢隻,轉頭就話我知有袋,仲要我鐘意隻色金扣
但唔知算唔算叫有配貨呢

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

不如你刨下 Hermes 101了解下呢個品牌先。
work hard PLAY hard

大宅

jenniferK 發表於 21-1-26 19:51
不如你刨下 Hermes 101了解下呢個品牌先。

伯爵府

Conyyyyyyyy 發表於 21-1-26 19:37
我本身一心入去想買clic H,睇完就順口問有無p仔深色金扣,佢話check下再叫我試真d隻clic H係咪鐘意,我話 ...

別墅

上次去開海港城,發覺最近勁多人拎picotin 唔係誇張,每十個人總有兩三個拎住

男爵府

回覆樓主:

P仔而家成街係
上ig 個個賣衫代購都拎黎影相

ada0707    發表於 21-1-28 14:22

大宅

樓主想要咩色?

大宅

whitebyKiKi 發表於 21-1-26 18:36
有JM分享過P仔黑金配到0.7

同埋Twilly真心唔算配貨啦

頂就係我喇 仲要黑銀

子爵府

mikimika 發表於 21-1-26 20:22
上次去開海港城,發覺最近勁多人拎picotin 唔係誇張,每十個人總有兩三個拎住
...

係啊,我都發現宜家係街成日都見到P仔,廿歲出頭嘅妹妹又拎,五六十歲嘅姨姨都拎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jenny_2020 發表於 21-1-26 20:34
頂就係我喇 仲要黑銀
黑銀 0.7 黑金都冇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

馬仔係好難買嘅item,至於twilly,除非有相熟sa,否則通常係滿盤紅.... 而且事實上twilly / rodeo 呢兩樣係好多人係特登去搵嘅items

本身P就唔洗spending嘅,建議樓主一邊努力巡舖,一邊留意下有冇好嘅sa人選,good luck

別墅

馬仔可能難買過P22
你買下飾物可能會好d

大宅

mikimika 發表於 21-1-26 20:22
...

好幾次去海港城見到拎Picotin 好似 Longchamp 咁 common 金剛色,靚色,18/22 都有。
咩年紀都有,搞到暫時唔想買住 (唔好打我)

別墅

Mamaskhy0011 發表於 21-1-26 20:48
係啊,我都發現宜家係街成日都見到P仔,廿歲出頭嘅妹妹又拎,五六十歲嘅姨姨都拎
...

我見到有好多人拎假野添個皮感咁硬咁既,啲色hermes 無出過都有

首頁

尾頁

跳至