親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

係EXPEDIA1月買,3月申請退,到而家仲未退錢,每次打去EXPEDIA問,都係要查下係EMAIL覆我,都係個句泰航公司重組中,退款要等通知,即是無了期咁等,有無人同我一樣未收到架

禁止訪問

大宅

2021勳章

Nono1127 發表於 21-1-27 15:35
係EXPEDIA1月買,3月申請退,到而家仲未退錢,每次打去EXPEDIA問,都係要查下係EMAIL覆我,都係個句泰航公司重組 ...

我都等緊,現階段追都冇用,退款安排要待債務重組後才可落實。有些人會選擇要travel voucher。

wcpcelia    發表於 21-2-9 14:46

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係,唯有等!

男爵府

2021勳章

之前話4月會退,但到而家都未收到退款,都唔知點算

伯爵府

2021勳章

追!

侯爵府

2021勳章

20080909 發表於 21-1-28 08:46
我都等緊,現階段追都冇用,退款安排要待債務重組後才可落實。有些人會選擇要travel voucher。
...

泰航清盤?

可試向 visa 退款

民房

Nono1127 發表於 21-1-27 15:35
係EXPEDIA1月買,3月申請退,到而家仲未退錢,每次打去EXPEDIA問,都係要查下係EMAIL覆我,都係個句泰航公司重組 ...

我join 左club med都退唔到錢
要一路延期(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

最驚係拎唔返

大宅

babytt2 發表於 21-4-17 16:42
泰航清盤?

可試向 visa 退款

但銀行已經過左數,仲可以要求佢地可以退返錢比我?

侯爵府

2021勳章

donnamonday 發表於 21-4-26 13:39
但銀行已經過左數,仲可以要求佢地可以退返錢比我?

我記得,以前 airline 清盤,客戶用未使用服務,要求退錢,結果點樣就不記得了。

https://flyformiles.hk/20143/%E4%BF%A1%E7%94%A8%E5%8D%A1%E9%80%80%E6%AC%BE%E4%BF%9D%E9%9A%9C-chargeback-dispute

大宅

babytt2 發表於 21-4-26 14:26
我記得,以前 airline 清盤,客戶用未使用服務,要求退錢,結果點樣就不記得了。

https://flyformiles.hk ...

唔該哂,我打去銀行試下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊